Grote Markt Brussel

Zoals iedereen wel weet is Brussel de hoofdstad van onze zuiderburen; België. Brussel is een prachtige stad om te bezoeken en de bezienswaardigheden te ontdekken. www.Travel-and-Sleep.com biedt allerlei aanbiedingen voor deze stedentrip.

* Wat je zeker zou moeten doen is een stadswandeling ter maken met hoogtepunten en proeverij. En combinatie van een wandeltocht én het proeven van Belgisch bier, Belgische chocolade en een lekkere lunch. Proef de vele smaken van Brussel tijdens een begeleide wandeling.

* Wat ook erg leuk is, om een bezoek te brengen aan het chocolademuseum met proeverij. Dit kan met een workshop onder begeleiding van een chocolatier en zelf bonbons maken.

* Natuurlijk bezoek je ook even het iconische Manneken Pis en de Grote Markt, want die moet je toch eens gezien hebben. In GardeRobe museum in de Eikstraat vindt je alle kostuums die hij ooit gedragen heeft.

* Een prachtige fietstocht door Brussel en dan de hoogtepunten en verborgen juweeltjes ontdekken. Houdt er wel rekening mee dat de wegen in Brussel niet zo plat zijn als in Nederland en er regelmatig flinke hoogteverschillen zijn.

* Het Atomium is het internationale symbool voor de stad Brussel. In 1958 werd een wereldtentoonstelling gehouden en daar is dit kunstwerk van overgebleven, want het is een creatie met een unieke historie en architectuur. Het Atomium werd gemaakt voor de wereldtentoonstelling in Brussel in 1958 en is nu de populairste attractie van de hoofdstad van Europa. In het gebouw zit nu een Design Museum.

* Het Train World Museum of het Auto World Museum zijn 2 prachtige musea over het vervoersmiddelen over weg en rails. Even terug in de tijd en de evolutie van voertuigen bekijken.

* Of een compleet verzorgde en begeleide dagtrip van 9 uur naar Brugge, met retourvervoer per trein vanuit Brussel. Bewonder allerlei bezienswaardigheden van een van de meest fascinerende middeleeuwse steden van Europa met een Engels sprekende gids.

Er is nog zoveel meer over Brussel te schrijven, want er zijn nog zoveel meer attracties te bezoeken. Kijk hieronder voor allerlei aanbiedingen, dus ga zelf op ontdekkingsreis.

Hotel boeken

Om optimaal te genieten van wat Brussel aan bezienswaardigheden heeft, is een goed en voordelig hotel boeken wel fijn. Dit doe je via Moonback. Waarom via Moonback? Lees ons andere artikel.

Attracties boeken

Met deze reisgids ontdek je Brussel in 5 uitgewerkte wandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken van deze boeiende en prachtige stad leiden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *