Delftsblauw Tegeltjes Beschilderen WorkshopDelftsblauw Tegeltjes Beschilderen Workshop

Boek deze geweldige Delftsblauw Tegeltjes Beschilderen Workshop voor uw bedrijfsfeest, congres of ander evenement. Een aantrekkelijke onderbreking om even creatief aan de slag te gaan. Geen lange workshop, maar ongeveer 20 minuten een eigen tegeltjes wijsheid maken. Sommige mensen zijn natuurlijk korter bezig.

Door middel van sjablonen en boekjes vol grappige teksten gaat iedereen aan de slag met een eigen Delftsblauw tegeltje. Uiteraard krijgt men deze mee naar huis. Op de achterkant wordt een ophangoogje geplakt, zodat het daadwerkelijk aan de muur opgehangen kan worden.

Wie kent niet de spreuken: “Oost, West Thuis Best” of “Van het leven krijgt niemand een program”. “Met het zetten van deze lijn, is verandering een feit”, “Ik hoopte slapend rijk te worden, maar kon de slaap niet vatten”. Verzin uw eigen leuke spreuk of maak een mooie tekening.

De begeleiders dragen uiteraard Delftsblauw jurken en hebben diverse voorbeelden, sjablonen en boekjes om een idee te krijgen om zelf creatief aan de slag te gaan. Regelmatig gaan zij ook op de foto met gasten.

Sinds de 17e eeuw
Het Delftsblauw is al terug te vinden in de 17e eeuw. Rond 1606 was het alleen te koop door de rijken door de hoge aanschafprijs. Nu is het niet weg te denken in het typische Hollandse plaatje.

Werkruimte
De dames hebben tafels nodig waar uw publiek aan kan zitten. Een tafelkleed is niet nodig. Er komt karton onder het tegeltje te liggen zodat men de porseleinstift ook kan testen. De tafels worden aangekleed met klompen waar de stiften in liggen.
En 1 of 2 tafels voor de medewerkers zodat wij onze voorraad neer kunnen zetten, maar ook de tafel leuk decoreren met Delftsblauw artikelen, voorbeelden, sjablonen en diamantjes/ stickers.

Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat voor de Delftsblauw Tegeltjes Beschilderen Workshop met alle benodigde informatie. Geen meerprijs wanneer u via deze site boekt.

    Check ook de aanbieding voor het boeken van de Oud Hollandse Spelen met 15% korting.