Ballum Camping

Het ruim 5 hectare grote kampeerterrein ligt vlakbij het Nationaalpark Waddenzee. Hier is nog volop rust, ruimte en natuur. De camping bestaat uit velden die door hagen en naaldbomen van elkaar gescheiden zijn. De kampeerplekken zijn erg ruim. U kunt heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. Bezoek het Waddeneiland Rømø en Ribe, het oudste stadje van Denemarken. Er is een speeltuin, geen animatie. Honden welkom. Dagelijks vers brood en pizza in de kiosk. Nederlandse eigenaar.

€ 190.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Bryrup Camping

De camping ligt te midden van bossen en heidevelden. Het terrein is verdeeld in velden die door loofbomen en houtwallen van elkaar gescheiden zijn. Aan de zuidkant liggen drie straatjes op terrassen tegen een steile helling. Naast een buitenkeuken is er de mogelijkheid om vis te roken en in te vriezen. Aan de noordkant van de camping ligt een spoorbaan voor oude locomotieven.

€ 315.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Bella Austria

De camping heeft vlakke, afgebakende standplaatsen en jonge, gevarieerde boomaanplant. Vanaf de camping is rondom zicht op bergen en bossen. De drie delen met toerplaatsen liggen gescheiden van de vele vaste plekken. Kampeerders kunnen gebruikmaken van een kruidentuin. Dagelijks komt de bakker langs. Op 800 m is een supermarkt.

€ 140.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camp Au Clair Ruisseau

De camping ligt midden in de natuur. De ondergrond is van gras en de vele bomen zorgen voor voldoende schaduw. Vissen en paardrijden is mogelijk. Straatsburg ligt op 25 km en de camping is een goede uitvalsbasis om de stad te bezoeken. De camping heeft een kleine ven waarin gezwommen kan worden. Het zwemgedeelte is afgezet en de diepte is tot 140 cm. Er is een klein grasstrand.

€ 84.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Campeggio Villaggio Torre Del Porticciolo

Bij een inham in het noordwesten van Sardinië gelegen terrein. Het terrein is beplant met een verscheidenheid aan bomen. Campers en caravans maken gebruik van een apart veld, afgescheiden van de vele plaatsen voor tenten. De camping heeft twee zwembaden, een tennisveld, bar, supermarkt en een restaurant. Verder worden er paardrijtochten, excursies in de omgeving en diepzeeduiken aangeboden. De animatie is gericht op jong en oud. Deze camping beschikt grotendeels over hurktoiletten.

€ 67.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Campéole Plage Sud

Vanaf deze camping kunt u lopend naar het strand, uw boodschappen doen en naar de film en de discotheek gaan. Verdeeld over het terrein staan hoge pijnbomen en lage struiken. De staanplaatsen hebben veelal een zanderige ondergrond. De beide zwembaden zijn 1,5 m diep en het kleuterbad heeft een diepte van 20 cm. In de omgeving zijn diverse fietsroutes door de bossen en langs meren.

€ 424.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Bella Sardinia

De staanplaatsen op deze camping liggen in een pijnbomenbos en zijn verschillend van grootte. Ze kijken uit op veel huurtenten. Op het terrein ligt een mini-golfbaan en net buiten de omheining van het zwembad is een kiosk met drankjes en ijs. Tussen de camping en de zee met zandstrand ligt een duinrand. Een pad van 200 m door de duinen leidt naar het strand. Het water neemt snel in diepte toe.

€ 28.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Bagatelle

De stadscamping ligt tegenover het centrum en biedt uitzicht op de stadsmuren en het pauselijk paleis. Op het terrein zorgen grote platanen voor schaduw. De camping trekt veel bezoekers die er voor enkele dagen verblijven. In juli zijn er veel jongeren, vanwege het festival van Avignon. Op het terrein bevinden zich ook 10 hotelkamers en een jeugdherberg met 141 bedden.

€ 37.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Bella Vista

Vlakke camping in een bloemen- en tuinbouwgebied, tussen de heuvels en de Ligurische Zee. De afstand tot de zee is ca. 1,5 km. Campinggasten kunnen hun auto parkeren op de parkeerplaats. Eén keer per week kunnen kampeerders mee met een begeleide wandeltocht van circa 5 uur. Eveneens eens per week is er een Italiaanse avond met een maaltijd. Het zwembad heeft een apart gelegen kleuterbad. Rondom zijn ligstoelen en een paar parasols. Het kinderbad is 50 cm diep.

€ 292.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Beringerzand

De camping richt zich op gezinnen met kinderen. De toeristische plaatsen liggen op brede, deels autovrije velden, omzoomd door bomen of struiken en zijn voorzien van diverse speeltoestellen. De vaste plaatsen liggen apart. Er is een binnenspeelparadijs en visvijver, waar kinderen met een vlot over kunnen varen. In het hoogseizoen rijdt er een treintje over de camping. Er zijn fietsen te huur. Een vuurkorf kan men gratis lenen.

€ 100.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Bissen

Het langgerekte terrein ligt aan de rivier de Sûre, waarin kinderen kunnen pootjebaden en dammetjes bouwen. De toeristische staanplaatsen liggen uitsluitend op het vlakke en aan de rivier gelegen deel en de vaste plaatsen op de hoger gelegen terrassen. De faciliteiten liggen in het midden van het terrein. Op 50 m buiten de camping is een restaurant. Langs de rivier een kleine ligweide.

€ 133.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Cala Llevadó

Deze terrassencamping heeft grote hoogteverschillen en steile wegen en paden. Vanaf veel standplaatsen is er uitzicht op zee. Er is beschutting van loof- en naaldbomen. Kampeerplaatsen en huuraccommodaties liggen apart. Er worden excursies georganiseerd. Het kleuterbad is 40-60 cm diep. De camping grenst aan een grofkorrelig zandstrand in vier baaien met rotspartijen die bereikbaar zijn via een steile weg en trappen. Er zijn een bar en een watersportcentrum/duikschool.

€ 119.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Château Le Haget

In een parkachtige omgeving van een kasteel gelegen kampeerterrein. Het kasteel herbergt een hotel met tien kamers. In een bijgebouw van het kasteel is het restaurant gevestigd. De oranjerie dient tegenwoordig als het uit twee verdiepingen bestaande sanitair. Bij het zwembad bevindt zich een terras. Voor kinderen is een speelveld aangelegd.

€ 134.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De Helfterkamp

Het terrein met kampeervelden rondom een oude boerderij ligt aan de rand van de Veluwe. Er zijn een speelbos met een ondiep, stromend beekje en een kinderboerderij met kleinvee. Bij slecht weer kan men schuilen in de boerenschuur of hooiberg. Hier zijn een bibliotheek, televisiehoek en poolbiljart. Rond Vaassen zijn vijftien wandel- en fietsroutes door de kroondomeinen uitgezet. De camping richt zich op jonge gezinnen en senioren. In 2019 winnaar in de categorie 'De mooiste groene camping'.

€ 148.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Des Mûres

De D559 verdeelt de camping in tweeën. Eén deel grenst direct aan het strand. Onder de weg is een tunnel. De staanplaatsen bevinden zich deels aan het strand, deels onder kurkeiken en oude pijnbomen op een lage heuvel. Het fietspad naar St.-Tropez en Ste.-Maxime loopt langs de camping. De bus stopt voor de camping. Het CKE-tarief is niet geldig voor de plaatsen aan de strandzijde. Er is een lang strand met een snackbar met terras, animatie, beachvolleybal en afgezette zwemgedeeltes.

€ 140.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Clos Bouyssac

Dit langgerekte terrein ligt direct aan de oever van de rivier de Lot. Let op: de brug vanaf de D811 is te smal voor brede caravans. Alternatief is de D8 naar Touzac. De staanplaatsen zijn vlak en beschikken grotendeels over veel schaduw. Kinderen kunnen spelen aan de oever van de rivier en vissen vanaf de staanplaats is mogelijk. Er zijn volop zwem- en kanomogelijkheden. Het strand ligt over de gehele lengte van de camping en loopt geleidelijk af in de rivier.

€ 142.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Clos De Barbey

De deels door hagen afgeschermde standplaatsen liggen op de berg, in de vallei en in het park bij het kasteel. Op het groene terrein bevinden zich veel schaduwplekken. Het buitenbad is uitgerust met een glijbaan en een kinderbad. De camping beschikt ook over een verwarmd overdekt bad. De omgeving leent zich voor raften, wandelen en mountainbiken. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

€ 319.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Robinson

De plaatsen op deze camping liggen op twee niveaus. Passanten verblijven op het middenveld. Daar heeft elke staanplaats eigen aansluitingen voor water, elektriciteit en vuilwaterafvoer. De bodem is van gravel. De plaatsen zijn gescheiden door heggen. Er is WiFi.

€ 113.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Graves

De licht glooiende camping ligt aan de rand van een klein dorp aan een doorgaande weg. Het zwembad en de plaatsen achteraan bieden een weids uitzicht op de omgeving. Een deel van de plaatsen is beschut door bomen. Er zijn twee slechtweerruimtes, een eetgelegenheid, een jeu-de-boulesbaan, een tafeltennistafel en een winkeltje met wijn en streekproducten. In het hoogseizoen wordt er wekelijks voor gasten gekookt. Het sanitair is eenvoudig maar schoon.

€ 105.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Aire Naturelle De Camping Les Cerisiers

Het langgerekte terrein ligt langs de Tarn in het hart van het Parc Naturel Régional du Pilat tussen Milau en de Gorges du Tarn. Er zijn staanplaatsen met meer en minder schaduw. Er zijn twee andere ingangen speciaal voor grotere caravans. In de omgeving zijn diverse wandel- en fietsmogelijkheden. Maclas met winkels en horeca ligt op ca. 2,5 km afstand. De route van Santiago de Compastella loopt achter langs de camping.

€ 133.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek

Op het langgerekte terrein staan voornamelijk seizoenplaatsen. De toeristische plaatsen bevinden zich op het trekkersveld en tussen de seizoenplaatsen. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van het overdekte bad op Recreatieoord Veluwe Strandbad in Elburg. Alleenreizende jongeren tot 21 jaar worden niet toegelaten. Vanaf de steiger bij het strandpaviljoen vertrekt een fietspont richting Nunspeet. Er is een zand/grasstrand met een ligweide.

€ 77.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping La Peyrugue

De standplaatsen van het tegen een heuvel gelegen terrein liggen in het bos of op terrassen. Vanaf sommige plaatsen is er uitzicht op de omgeving en een kasteel. Het terrein loopt licht af naar de centrale gebouwen. Aan de overzijde is een apart terrein voor meereizende jongeren vanaf 14 jaar. Voor de jeugd zijn er een trapveldje en een basketbalnet. Er worden kano- en kajaktochten op de Dordogne georganiseerd.

€ 95.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Brioni Sunny Camping

De geaccidenteerde camping is begroeid met o.m. pijnbomen, olijfbomen en cypressen. De standplaatsen bevinden zich op grind, deels onder de bomen, deels op open velden. Er zijn verschillende groepsaccomodaties (jeugdherberg, hostel), voor jongeren en families. Op enkele velden kunnen tenten voor groepen jongeren worden geplaatst. Er is een openbaar grind/rotsstrand met enkele kleine ligweiden, deels te bereiken via trappen. Honden zijn niet overal toegestaan.

€ 66.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Aquarius

De familiecamping is gevarieerd begroeid met bloemen en planten. De door bloeiende struiken afgebakende staanplaatsen hebben veelal schaduw. Een deel van de plaatsen heeft weinig schaduw, maar is ruimer bemeten. In de speeltuin is een apart deel voor de allerkleinsten. In het hoogseizoen is er soms minidisco. Er zijn lessen in yoga, fitness en kite- en windsurfen. Er is surfmateriaal te huur. Er is een zandstrand met een strandbar en toezicht in het hoogseizoen.

€ 72.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Arizona

De plaatsen op deze heuvelachtige camping liggen verspreid, maar ook geclusterd en gescheiden over het terrein waar ook veel seizoenplaatsen zijn. Deels aangeplante loofbomen geven enige schaduw. De staanplaatsen met diverse afmetingen op dit autovrije terrein met liggen deels aan straatjes. Er is geen animatieprogramma, maar wel veel vertier voor jong en oud. Er is ondermeer een groot zwemcomplex en er zijn uitgebreide sportvoorzieningen. Op het naastgelegen terrein is een MTB-route uitgezet.

€ 154.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Auf Kengert

De camping ligt aan de route naar het zuiden. Er zijn een grote buitenspeeltuin op zeezand, een binnenspeeltuin, een speel- en een sportveld. Door het ontbreken van een disco en animatieprogramma is de camping ook geschikt voor rustzoekers. Wandelingen in de omgeving zijn mogelijk. Er is een speciaal 'blotenvoetenpad' aangelegd. Genomineerd tot mooiste camping voor 50-plussers in 2016.

€ 83.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Baalse Hei

De camping ligt in een oase van rust en groen en is geschikt voor mensen met een natuurbeleving. De ruime toeristische plaatsen liggen op een open deel van het terrein en zijn verdeeld over velden omzoomd door bomen en struiken. In de omgeving is veel natuur (vennen, heide en bossen), wandel- en fietspaden die voorzien zijn van knooppunten. De natuurlijke zwemvijver ligt achter bar/restaurant met toiletten en terras. Het strand bestaat uit zand en gras. De speeltuinen liggen naast het strand.

€ 136.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Bella Italia

Een parkachtige camping met staanplaatsen deels op terrassen met voldoende schaduw en voornamelijk aan de kant van het meer. Er zijn een animatietent en een waterpark met zonneterrassen en speeltoestellen. De kleuterbaden zijn 45 en 55 cm diep. Aangrenzend ligt een bungalowpark. Het parkeren van motoren op de camping is niet toegestaan. Het strand, over de hele breedte van de camping gelegen, heeft een kiezelstrand met hier en daar wat rotsen.

€ 108.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Betuwe

Twee grote stacaravanparken domineren op deze camping. De staanplaatsen liggen langs een vismeer, op een veld tusssen de stacaravans en op een groot veld bij ingang. Op het achterste gedeelte van de camping zijn er faciliteiten voor handboogschieten. Bij de zwemvijver op de camping is een grasstrand. De bodem loopt langzaam af. Waar het diep wordt ligt een ballenlijn in het water. Op het strand is een groot multifunctioneel speeltoestel.

€ 161.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Brantôme Peyrelevade

De camping beschikt over ruime staanplaatsen in de zon, in halfschaduw of volledig in de schaduw. Een deel van de plaatsen ligt direct aan de oever van de rivier La Dronne. In de rivier is zwemmen, vissen, kanoën, pootjebaden en dammetjes bouwen mogelijk. Campinggasten kunnen gebruikmaken van de naastgelegen tennisbanen. Er is een zandstrand met aangrenzende ligweide en aanlegsteiger.

€ 250.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Cadí Vacances

Het kampeerterrein is gelegen in een bergachtige omgeving in het Natuurpark van de Cadi. De nette camping met veel bloemen beschikt over openluchtzwembad met royale ligweide (alleen geopend in het hoogseizoen), tennisbanen en een terras met panoramisch uitzicht. Het complex biedt ook een winkel, een speelkamer, een paddle-tennisbaan, een klimwand en multifunctionele sportvelden. Fietsen zijn te huur. De omgeving is geschikt voor wandelen, mountainbiken en bergsporten.

€ 256.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Catinaccio Rosengarten

Het vlakke terrein ligt op loopafstand van het dorpscentrum, midden in de Dolomieten. De standplaatsen bevinden zich op een open veld, deels onder dennenbomen. Langs de camping stroomt een rivier. Voor tentkampeerders is er kookgelegenheid. De berg Marmolada biedt ook in de zomer mogelijkheden tot skiën. Er rijden gratis busjes naar de skipistes. De camping is een goede uitvalsbasis voor bergtoertochten. Er ligt een langlaufloipe op 0,5 km en een skilift op 1 km afstand.

€ 164.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Club Les Lacs

De camping bestaat uit een rechthoekig, vlak terrein. De standplaatsen zijn veelal door heggen gescheiden en liggen tussen de stacaravans. Het strand bij de Atlantische Oceaan ligt op ca. 3 km afstand. De camping zorgt met een eigen bus voor vervoer naar het strand l'Amélie-Plage. Ook wordt de campingbus gebruikt voor excursies.

€ 309.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Conca De Ter

De camping ligt in de Vallei van Camprodón. De toeristische staanplaatsen zijn niet strikt gescheiden van de vaste gasten. Er is op de meeste staanplaatsen voldoende schaduw van loofbomen. Tot de sportieve mogelijkheden in de omgeving behoren paardrijden, mountainbiken en paragliding. In de buurt van de camping lopen verschillende wandelroutes.

€ 462.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De Bouthezard

De rivier de Borne stroomt langs deze in de stad gelegen camping, aan de voet van de rots St. Michel. Vanaf het terrein heb je zicht op de rots Corneille met het standbeeld 'Notre-Dame de France'. De staanplaatsen op gras en zand van deze ovale camping liggen aan een asfaltweg. Hoge loofbomen zorgen voor schaduw. Op het tentenveld vind je veel 'pelgrims' op weg naar Santiago de Compostella. Rust is van belang en hier vind je geen animatie. In het hoogseizoen zijn gebouwen in de stad verlicht.

€ 99.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De Bronzen Eik

De camping ligt in een bosrijke omgeving en heeft ruime standplaatsen langs de randen van grote, open velden. Er is een 9-holes footgolfbaan: dat is golf met een voetbal. Langs het terrein loopt een beek, waarin kan worden gevist. Er is gelegenheid om groepen onder te brengen voor clubweekends en schoolkampen. De camping biedt service bij het ophalen, wegbrengen en plaatsen van de caravan en voortent. Er kan zorg en verpleging worden verleend. Nabijgelegen zwembad is gratis voor kampeerders.

€ 119.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De Grevelingen

De familiecamping ligt onderaan de dijk van het Grevelingenmeer. Er zijn twaalf kampeervelden, omzoomd door hoge struiken, en een apart veld voor campers. Er zijn een visvijver en een fietscrossbaan. Campinggasten kunnen tegen gereduceerd tarief gebruikmaken van het zwemparadijs in Middelharnis en het faunapark Flakkee. Op loopafstand ligt een kleine haven. De omgeving is geschikt windsurfers. Aan het Grevelingenmeer bevindt zich een zandstrandje.

€ 110.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De Grienduil

Het is een parkachtig terrein met gevarieerde flora en fauna. Een buitenkeuken met overdekt terras met pizza's en snacks vormt het hart van de camping. De plaatsen hebben een natuurlijke afscheiding. Een aantal heeft een verhard gedeelte in de vorm van een tegelplateau. Vanaf de langwerpige autovrije camping is er uitzicht op de weilanden. Men biedt een broodservice en ontbijtservice. Er zijn dartborden en een jeu-de-boulesbaan.

€ 245.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De Kernéjeune

In een agrarisch, heuvelachtig gebied ligt de camping. Het terrein is verdeeld over verscheidene veldjes die gescheiden worden door hoog groen. De standplaatsen zijn op hun beurt gescheiden door lage heggen. In een voormalige schuur zijn de faciliteiten deels ondergebracht. Tweemaal per week wordt in de recreatieruimte een film gedraaid.

€ 85.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De Krabbeplaat

De camping ligt in een recreatiegebied op een landtong tussen Brielle en de Brielse Maas. De staanplaatsen zijn deels gescheiden van de vaste plaatsen. Er zijn een kinderboerderij, een jachthaven en een waterskischool. Direct buiten het terrein is een voetveer naar Brielle. Direct aan het meer ligt een publiek toegankelijk zandstrand van ca. 150 x 20 m dat geleidelijk afloopt. Er zijn voetbaldoelen, een beachvolleyveld en een ponton in het water.

€ 119.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping International

Het hoofdpad van de camping is verhard. De staanplaatsen liggen langs zandige zijpaden en hebben een harde bodem. Ze zijn afgebakend door bomen. Bij het zwembad kun je lekker in de zon liggen, even afkoelen in het water of relaxen in de whirlpool. In het bad is een deel afgescheiden voor de kleintjes. Wil je naar het strand, dan moet je ongeveer 400 m lopen. De oudere jeugd komt hier vooral voor de watersport, want er is een windsurfschool en een surfshop. Vlakbij ligt een vogelreservaat.

€ 260.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping La Marjorie

De camping ligt op 250 m van een subtropisch zwembad waar gasten korting krijgen. De staanplaatsen liggen veelal aan straatjes. Ze zijn omzoomd door conifeerhagen en bieden veel privacy. Er zijn drie delen, de plaatsen liggen deels op asfalt en deels op gras. Over de camping loopt een beekje. Geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

€ 110.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping L apos avelanède

De camping is gelegen in het natuurpark van de Verdon in het hart van vijf meren en vlak bij de Gorges du Verdon. De staanplaatsen liggen verspreid over het terrein. Het kleine rechthoekige zwembad heeft een kleuterbad. De camping is geschikt voor sportieve kampeerders. Er zijn allerlei fietsroutes uitgezet waarop je veilig kunt fietsen. Ook zijn er veel mogelijkheden voor wandelen en kanoën in de omgeving.

€ 56.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Campéole Le Dramont

Vanaf het bosachtige terrein heeft de kampeerder direct toegang tot een kiezelstrand. De staanplaatsen zijn grotendeels vlak en bevinden zich deels deels op open terrassen met weinig schaduw, deels dicht bij zee onder hoge pijnbomen. De huuraccommodatie ligt grotendeels apart. Er is een eetgelegenheid op het terrein en twee erbuiten. Ook is er een duikcentrum op de camping. Er is een smal strand met rotsen en langs de vloedlijn grote gladde kiezelstenen.

€ 410.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Mondou

De kampeerder kan op deze camping genieten van het fraaie uitzicht op de verderop gelegen groene heuvels van de Dordogne. Rust, stilte en de ruimte ervaar je hier mede door de variatie aan bomen en struiken. Voor de afkoeling zorgen het openluchtzwembad en het kleuterbad, waar u ook nog kunt relaxen in de hangmatten. De kinderen kunnen zich vermaken op het grote speelveld met de speeltuin met de klimpiramide.

€ 105.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Parc

De camping is 3,5 hectare. Het staat vol met eikenbomen. De staanplaatsen zijn veelal beschut en liggen op natuurlijke manier gevormde terrassen. Het rechthoekige zwembad heeft rondom ligstoelen en parasols. Het kleuterbadje ligt lager en afgezonderd van het grote zwembad. Daarnaast heeft men een jacuzzi. In het hoogseizoen zijn er diverse activiteiten rondom of in het zwembad. Het minigolfterrein is sprookjesachtig.

€ 260.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Chenes Clairs

De camping ligt midden in de natuur en heeft een mooi uitzicht op het vruchtbare dal van de Tourmente, een zijrivier van de Dordogne. De vlakke staanplaatsen op gras zijn afgezet met boompjes. Tussen de plaatsen staan de nodige bomen die voor schaduw zorgen. Er is een rechthoekig openluchtzwembad met rondom ligstoelen en parasols. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan de omgeving zoals het stadje Rocamadour.

€ 93.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Cigales

Het terrein is sterk geaccidenteerd. De staanplaatsen, die grotendeels op individuele terrassen liggen, variëren in grootte door natuurlijke afbakening van bomen. Er is een avonturenparcours voor jong en oud, en een visvijver. Een van de zwembaden is tot 100 cm diep. Het avonturenparcours en de visvijver zijn toegankelijk tegen betaling. De zwembaden zijn in het laagseizoen verwarmd.

€ 159.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Lauriers Roses

Kurkeiken en parasoldennen geven schaduw aan de standplaatsen op deze terrassencamping. En die terrassen hebben uitzicht op de baai van Fréjus. De ondergrond is redelijk vlak. De plaatsen zijn goed bereikbaar. De voorzieningen liggen vooraan. Er worden duiklessen gegeven in zwembad

€ 195.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Moulin

Dit bos- en schaduwrijke terrein ligt aan de rivier de Ain, waarop je kunt kanoën. De staanplaatsen aan straatjes zijn afgebakend door heggen. Een aantal heeft uitzicht op de rivier. Veel toeristische plaatsen kijken op de huuraccommodaties. Een van de zwembaden heeft een dak dat open gaat bij mooi weer en dicht bij slecht weer. Er is een beschut zandstrandje bij de rivier met wat kiezels en enkele grote rotsen. Er staan bankjes en er is een kleine ligweide.

€ 126.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping L apos oasis Du Verdon

Het terrein bestaat uit twee delen. Op het lagere deel zijn de grasplaatsen afgebakend door heggetjes, op het hogere deel staan de verhuuraccommodaties. De wegen zijn verhard met grind. De perrons rond zwembad en kinderbad zijn gemaakt van een veerkrachtig zacht materiaal.

€ 119.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Campingplatz Hof Biggen

De camping is terrasvormig aangelegd tegen een beboste helling. De staanplaatsen bevinden zich overwegend op het hoger gelegen gedeelte, zijn niet afgebakend en er kunnen ook trekkerstenten geplaatst worden. Er is uitzicht over het dal met een burcht. Campergebruikers kunnen één dag gratis een auto gebruiken. De camping organiseert wekelijks (bus)reizen naar attractieparken in de omgeving. Er is een buiten schaakspel, levend mens-erger-je-niet spel en een bibliotheek met ook Nederlandse boeken.

€ 38.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Fouguières

De camping bestaat uit twee delen, gescheiden door een smalle weg en een bruggetje. Het terrein ligt in een bosrijke omgeving. Alle voorzieningen liggen op het hoofdterrein. De staanplaatsen zijn goed vlak en minimaal 90 m2 en krijgen hun schaduw van gevarieerde loofbomen. Het sanitair is eenvoudig en schoon. Het verwarmde zwembad heeft geen apart kinderbad of ondiep gedeelte. Er is een bar met zitjes, waar ook de barbecue- en dansavonden plaatsvinden. Er is geen speciale kinderanimatie.

€ 126.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Moulin D apos onclaire

Aan de rivier de Ouvèze gelegen terrein met schaduwrijke toeristische staanplaatsen op gras. De rivier is geschikt om in te zwemmen en te vissen. Op de camping zijn mogelijkheden voor tafeltennis, jeu-de-boules, poolbiljart en tennis. Het terrein is uitgerust met plaatsen om te barbecueën. De camping voorziet in een animatieprogramma voor jong en oud.

€ 101.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Village De Thégra

Deze camping is niet door de ANWB geïnspecteerd.

€ 470.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping La Truffière

De camping ligt in de buurt van Parc naturel régional des causses du Quercy, met veel toeristische trekpleisters. Meerdere staanplaatsen liggen in het eikenbos op terrassen. Staanplaatsen zijn soms hellend. Het verwarmde zwembad en de zeer grote speelweide liggen centraal met daaromheen de hoger gelegen standplaatsen. Let op: auto's met caravan niet via de D662 en St. Cirq-Lapopie (zeer steile weg met scherpe bocht), maar via de D911, de D26 en de D42.

€ 320.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Domaine Papillon

De rijk beplante camping ligt in een klein beekdal, bij een voormalige boerderij. Een deel van de ruime plaatsen heeft vrij uitzicht op het grote speel- en sportveld. Het sanitair is goed en schoon. Er zijn een volleybal- en badmintonveld, een overdekte speelruimte en een kleine bibliotheek. In het hoogseizoen is er broodservice. Er zijn wandel- en fietsroutes. Begin augustus is er een dorpsfeest. Let op: auto's met caravan en campers: niet naar de receptie, maar rechts aanhouden.

€ 79.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Mimosas

Het terrein is begroeid met verschillende boomsoorten en struiken. Op het grootste deel staan comfortabele lodges en chalets. Op een kleiner deel zijn staanplaatsen voor campers en voor caravans/tenten. In het hoogseizoen is er een snackbar voor de lekkere trek. De kleintjes vermaken zich in een waterspeeltuin. Van de zon genieten of een frisse duik nemen kun je aan het fraaie Middellandse-Zeestrand dat 700 m van de camping ligt. De huuraccommodaties zijn alleen in het laagseizoen beschikbaar.

€ 522.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Philippons

Dit langgerekte terrein ligt tegen een helling, aan weerszijden van de D237. Er zijn grote hoogteverschillen. Hoge bomen bieden de terrassen veel schaduw. De hoog gelegen standplaatsen hebben een weids uitzicht op het Esterel-gebergte. De receptie en het zwembad liggen beneden. In Lac de St.-Cassien, op 5 km afstand, kan men zwemmen, vissen, kanovaren en waterfietsen.

€ 94.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camperplaats Leeuwarden

Camperplaats Leeuwarden is gelegen op een rustige plek aan een jachthaven midden in de woonwijk Zuiderburen. Deze camperplaats heeft een selfservice check-in, serviceplaats en toilet. De camperplaats ligt op een terrein dat bewaakt wordt. De prijs is inclusief een unieke kortingssleutel voor de stad. Deze camping heeft alleen camperplaatsen. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

€ 70.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Abri De Camargue

Op deze camping beleef je je vakantie nabij stranden van de Middellandse Zee en het fantastische natuurgebied La petite Camargue. Naast de vele verhuurchalets heb je keuze uit een kleiner aantal toeristische plaatsen, allen verspreid gelegen tussen de chalets, op zand en voldoende beschut. Er is voor alle leeftijden wat te doen: spelen, zwemmen, sporten en meedoen met de animatie. Tegenover de camping is een permanente kermis.

€ 156.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Alkenhaer

De kampeervelden van de camping aan het Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen verschillen in vorm en grootte. Ze zijn gescheiden door heggen en omzoomd door bomen. Voor paarden is er een stalling, een weide en een buitenbak. De stacaravans staan apart, de seizoenplaatsen niet. In het hoogseizoen is er ponyrijden bij het sportveld. Bij de speeltuin is ook een springkussen. Voor televisiekijken is digitenne te huur. De camping beschikt over een trapveldje.

€ 96.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Au Mica

De familiecamping is gelegen in het hart van natuurpark Ballons des Vosges. Langs het terrein stroomt een ondiep beekje, met een klein strandje, waarin kinderen dammen kunnen bouwen. Er is een verwarmd zwembad, een goed gevulde bibliotheek en een kruidentuin, waar men van kan genieten. In het hoogseizoen wordt er eenmaal per week een wijnproeverij georganiseerd. Caravans met meer dan één as zijn niet toegestaan.

€ 119.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Beirã marvão Alentejo

De camping ligt in het natuurgebied Serra de São Mamede. Er groeien olijf-, eucalyptus- en fruitbomen. Het (opbouw)bad is 135 cm diep en gevuld met licht zout water. Dichtbij zijn ook een rivierzwembad en 2 natuurlijke zwem-meren. Er zijn een ontbijt- en wasservice en een leenauto. Er worden gastronomische maaltijden bereid. Het sanitair is modern en schoon. Mountainbikes te huur. Wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving. Er is een oplaadpunt voor type 1 en 2 elektrische auto's.

€ 114.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Bled

De kampeerplaatsen zijn deels op een open weide met weinig begroeiing en deels op terrassen met schaduw door aanwezigheid van naald- en loofbomen. De camping is deels ingericht voor glamping. Men organiseert wandel- en fietstochten, paardrijritten, raften en paragliden. Grind- en grasstrand. Het grindgedeelte loopt langzaam af in het meer van Bled. Tussen strand en camping loopt een openbare weg. Er zijn ligstoelen te huur. Schaduw van enkele hoge bomen.

€ 49.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Bon Sol

Camping Bon Sol ligt op korte afstand van het strand van El Campello en gunstig ten opzichte van Alicante en Denia. De staanplaatsen liggen aan straatjes. Schaduw komt van bomen en schermdoek. Honden zijn welkom, wel aangelijnd. Het sanitair is verouderd, maar redelijk schoon. Er is een 7 km lang mooi zandstrand op 100 meter van de camping gescheiden door de boulevard. Op het strand zijn kano's te huur en er is een kleine speeltuin.

€ 75.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Bor

Deze rustig gelegen camping ligt op een heuvel met weids uitzicht op de stad Krk en de zee. De grotendeels afgebakende staanplaatsen liggen op brede terrassen. Olijf- en vijgenbomen geven schaduw. Achter op de camping is aanplant van jonge olijfbomen met minder schaduw. Het tentenveld is autovrij. De eigenaren van deze familiecamping maken en verkopen eigen olijfolie, wijn en diverse likeuren.

€ 70.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Bosbad Zwinderen

Een kleine familiecamping met een goed onderhouden terrein in een bosrijke omgeving. Er zijn staanplaatsen met privacy, omgeven door bomen en hagen, maar er zijn ook staanplaatsen op het open veld. Tijdens wat minder weer kunnen kinderen zich vermaken in het jeugdhonk waar diverse faciliteiten zijn. Op zondag is de receptie zeer beperkt geopend. In overleg is vertrek op zondag mogelijk. Er is een kampvuurplaats.

€ 105.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Boschetto Di Piemma

Het kampeerterrein ligt op een heuvel in een bosachtige omgeving en kent flinke hoogteverschillen. De tentplaatsen liggen op verschillende terrassen in de beschutting van bomen en hebben deels uitzicht op de omgeving. Het zwembad ligt naast de camping en is ook toegankelijk voor niet-campinggasten. Er is toezicht. Bij het zwembad is ook een barbecueveld met enkele speeltoestellen. Het kleuterbad is 50 cm diep. De bus naar het stadje vertrekt van de camping.

€ 56.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Campo Dei Fiori

De camping is gelegen in een bosrijk gebied en biedt veel schaduw. De staanplaatsen staan onder pijnbomen en hebben deels grasondergrond. De faciliteiten liggen centraal. Het grote zwembad heeft speelse vormen, ligstoelen en parasols. Naast de toeristische- en vaste staanplaatsen zijn er diverse soorten huuraccommodatie. Er is een klein dierenparkje. In het hoogseizoen is er een gratis bus naar het 700 meter verderop gelegen strand. Op de camping kan men boogschieten.

€ 77.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Moulin De Chaules

De gezinscamping bestaat uit een vlak gedeelte langs een beek en een terrasvormig gedeelte tegen een helling. De onderste drie terrassen zijn gereserveerd voor caravans en vouwwagens. In het hoogseizoen is het terrein autovrij. Geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar, wandelaars en rustzoekers.

€ 122.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Clair De Lune

Camping Claire de Lune is een kleine camping met een familiaire sfeer. De camping heeft naast diverse huuraccommodaties slechts 6 kleine, schaduwrijke kampeerplaatsen, die alleen geschikt zijn voor kleine tenten. Rust staat hier hoog in het vaandel, je zult er dan ook geen animatie tegenkomen. De eigenaar heeft wel veel tips voor tochten naar de omliggende plaatsjes en het grote natuurgebied op het schiereiland, met flamingo's en vele soorten vogels.

€ 197.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Covelo

De camping ligt aan het Iséomeer. De toeristische staanplaatsen liggen in de schaduw van verschillende soorten loofbomen en worden gescheiden door enkele heggen. Aan de andere zijde liggen een spoorlijn en een weg, waarvan de kampeerder geluidshinder kan ondervinden. Het terrein is autovrij en de auto's kunnen worden geparkeerd op een eigen afgesloten parkeerterrein. Er is een ligweide met een loungegedeelte met tafels, stoelen en banken. Het water is via een trapje te bereiken.

€ 84.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De Brem

Het toeristische gedeelte ligt tussen de vaste plaatsen en (huur)bungalows. De staanplaatsen zijn verdeeld over meerdere veldjes, van elkaar gescheiden door struiken en hoge bomen. Bij het zwembad is voor campers een verhard gedeelte beschikbaar. Op het deel voor de stacaravans zijn onder meer een speeltuin, een sportveld en een recreatieruimte met bibliotheek te vinden. Voor jongeren is er een grote ruimte bij het restaurant. Eens per week wordt er een duikcursus gegeven.

€ 20.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De Châlons en champagne

De standplaatsen liggen deels op gras, deels op grind en worden deels gescheiden door heggen. Caravans met twee assen zijn niet toegestaan. In het hoogseizoen biedt de camping een stand voor het proeven en kopen van diverse soorten champagne. Er zijn een televisieruimte en een ruimte met enkele amusementsspeeltoestellen. Tegenover de speeltuin zijn de sportvoorzieningen. De camping is geschikt voor passanten en ligt gunstig voor een bezoek aan Châlons-en-Champagne en omgeving.

€ 299.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De Civray

Deze ruim opgezette camping heeft al zijn plaatsen op gras en met voldoende beschutting van bomen. Op dinsdag- en vrijdagochtend is er markt in Civray waar men lokale producten kan kopen. Monkey Valley in Romagna en Futuroscope in Poitiers zijn bezienswaardigheden op minder dan een uur rijden vanaf de camping. Deze camping is niet door de ANWB geïnspecteerd.

€ 84.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De Fréaudour

De parkachtig aangelegde camping ligt aan twee zijden aan het meer. Het terrein is ruim van opzet en heeft mooie, grote standplaatsen. Er is afwisselend lage en hoge begroeiing. De mobilhomes en chalets voor de verhuur liggen duidelijk gescheiden van de toeristische plaatsen. Op ca. 100 m van de camping is een speelweide. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

€ 264.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De Kriemelberg

De staanplaatsen bevinden zich op open velden en veldjes onder loof- en naaldbomen. Er zijn speeltoestellen en een kleine speelvijver met speelstrandje. Fietsen en skelters zijn te huur. Ook privé badkamers zijn beschikbaar. De camping ligt op fietsafstand van Harderwijk en het Veluwemeer. Langs het terrein lopen wandel- en fietsroutes. De comfortplaatsen bevinden zich op kunstgras.

€ 93.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De La Belle Etoile

Je vindt de staanplaatsen van deze camping op gras tussen de vaste plaatsen en de huuraccommodaties in één van de twee cirkels of langs de rand van het terrein. Ze worden gescheiden door heggen en hebben schaduw van middelhoge loofbomen. Vanaf het licht glooiende terrein heb je zicht op de hoog gelegen kerk echter niet op een kasteel zoals de naam van het stadje doet vermoeden. Het strak vormgegeven zwembad met kleuterbad heeft rondom ligstoelen, enkele tafeltjes en parasols.

€ 49.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De La Cascade

De terrassencamping ligt voor een rotswand in een ruime bocht van de rivier de Tarn, die hier op sommige plaatsen erg diep is. De wegen en paden zijn tamelijk steil. Hulp bij het plaatsen van caravans is beschikbaar. De staanplaatsen hebben uitzicht over het water, dat mogelijkheden biedt voor vissen, zwemmen en watersport. Men organiseert 's zomers wandel- en mountainbiketochten.

€ 124.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product