Campéole Le Platin

De camping ligt op het eiland Île de Ré, met toegang tot het strand. Het fietspad langs de camping is de manier om het eiland te ontdekken. Er zijn staanplaatsen in de zon of in de schaduw. In het hoogseizoen biedt de camping een recreatief programma. Er kan gebruik gemaakt worden van het zwembad bij de naastgelegen camping Redoute. De camping heeft een eigen ingang naar het strand. De zee is bij laagwater niet geschikt om te zwemmen.

€ 277.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Bois Soleil

De camping ligt in een bos. Een openbare weg verdeeld het geaccidenteerde terrein met veel struiken en bomen in drieën. De door heggen afgebakende toeristische standplaatsen liggen verspreid over twee terreinen, waarvan er één grenst aan het strand. Een ander deel is bestemd voor seizoenkampeerders. Sommige plaatsen zijn minder goed bereikbaar met grote caravans. Sportfaciliteiten en een kinderspeeltuin liggen aan de overkant van een drukke weg. Een zandpad leidt naar een strand.

€ 160.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Campéole La Redoute

De camping ligt aan het begin van het eiland Île de Ré. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden. De staanplaatsen zijn gescheiden van de huur accommodaties en bevinden zich aan de buitenzijde van de camping. Gasten melden zich bij camping Platin aan de andere zijde van de weg

€ 487.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Chèvrefeuilles

De camping ligt op 5 km van het centrum van Royan en op 4 km van het zandstrand. De staanplaatsen worden gescheiden door heggen en liggen voor het belangrijkste deel apart van de huuraccommodaties. Op de camping is een speeltuin en een multisportterrein. Vanaf de camping zijn fietsroutes en worden fietsen verhuurd. Verder kan men vanaf de camping ponyrijden.

€ 175.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Séquoia Parc

Deze kasteelcamping op 7 km van de Atlantische kust wordt omringd door zonnebloemvelden, wijngaarden en bossen. De toeristische plaatsen en huuraccommodaties zijn goed gescheiden door hagen en bloeiende struiken. Vaak zijn er optredens op het podium bij het terras. Om te spelen kies je uit het zwemparadijs, twee grote speeltuinen, de kinderboerderij of de manege met pony's. En je ontspant heerlijk in het wellness centrum met luxe binnenbaden, in het hoogseizoen toegankelijk tegen betaling.

€ 147.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Huttopia Oléron Les Pins

Deze camping ligt in de duinen aan de rand van een bos, op 1,5 km van zee en strand. De staanplaatsen verschillen nogal in grootte en op sommige plaatsen zijn er behoorlijke niveauverschillen. De begroeiing is gevarieerd met struiken en pijnbomen met voldoende schaduw als gevolg. De camping is heel geschikt voor tentkampeerders met kinderen. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De twee openluchtzwembaden worden omringd door een groot terras met ligstoelen.

€ 134.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Domaine De Montcalm

Deze camping ligt in de directe omgeving van een dennenbos en richting de kust van Charente Maritime. Het gebied heeft goede fietspaden. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

€ 270.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Baleines

De camping ligt achter de duinen vlak aan zee. Het terrein is duurzaam opgezet en ligt in een beschermd natuurgebied. Het heeft een gevarieerde begroeiing en de staanplaatsen hebben een ondergrond van zand en gras. Er is een speeltuin en er worden fietsen verhuurd. Toegang tot de camping door middel van kentekenherkenning. Het strand bij de camping is smal en het water alleen bij hoogwater beperkt geschikt om te zwemmen. Op 10 min. loopafstand is een breder strand waar ook gezwommen kan worden.

€ 148.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Huttopia Chardons Bleus Ile De Ré

De camping ligt in een dennenbos dat schaduw en beschutting biedt. De staanplaatsen zijn ruim. Het terrein bestaat uit twee delen. Er is een zwembad en een speeltuin. Er zijn wandel- en fietsmogelijkheden en de camping verhuurt fietsen. De camping ligt op ongeveer 2 km van het strand.

€ 139.95

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Bains Salés

Deze camping is rustig gelegen en biedt volop mogelijkheden om tot rust te komen. Deze camping is nog niet geïnspecteerd door de ANWB.

€ 256.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De La Gères

De familiecamping ligt aan de rand van een stad, dicht bij een lokale weg. Over het grasterrein loopt een geasfalteerde weg, er staan talrijke loofbomen en struiken. De ruime standplaatsen, deels met schaduw, hebben een grasbodem en zijn afgebakend met hagen. Op 300 m afstand van de camping is een supermarkt. De Atlantische kust is binnen ca. 30 minuten bereikbaar met de auto.

€ 87.50

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Val Vert

De camping ligt in een dal, aan de rand van het centrum. Een riviertje doorsnijdt het langgerekte, enigszins geaccidenteerde terrein. De vlakke, schaduwrijke, door heggen afgebakende staanplaatsen bevinden zich aan straatjes. Het zwem- en peuterbad zijn verwarmd en verlicht. Er zijn een speelterrein en een recreatiezaal.

€ 262.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Chadotel Camping Le Domaine D apos oléron

De camping ligt op het eiland Oléron op 5,5 km van het strand. Op het terrein zijn er zowel schaduw- als zonrijke staanplaatsen. Rondom het zwembad met geïntegreerd kleutergedeelte en plonsbad met drie glijbanen staan ligbedden en stoelen en enkele palmbomen. Daarnaast is er een eenvoudig restaurant met streekproducten, een kleine speeltuin en een multisportveld. Het vlakke eiland, omgeven door mooie zandstranden en bossen, is door het netwerk van fietspaden ideaal om per fiets te verkennen.

€ 139.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Ilates

De camping ligt op het uiterste puntje van schiereiland Ile de Ré op 750 meter van het strand. De afgebakende staanplaatsen liggen tussen de vele stacaravans en huisjes, maar bieden voldoende privacy. Op het terrein is een bar met snackbar, een restaurant en een klein winkeltje. Kinderen kunnen hier alle kanten op: er is een zwembad, een speeltuin, een speelkamer, een beachvolleybalveld en tennisbanen. De omgeving is geschikt voor watersporters, fietsers en liefhebbers van oesters.

€ 135.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Parc Résidentiel De Loisirs Les Hameaux Des Marines

Achter de duinen gelegen park met vrijstaande chalets, op 300 m van het strand. Er zijn op dit park geen kampeerplaatsen. Op het terrein bevindt zich een verwarmd en overdekt buitenbad. De omgeving leent zich voor fietstochten. De vuurtoren van Chassiron en de haven van Saint-Denis-d'Oléron liggen niet ver van het terrein verwijderd. In het hoogseizoen is er animatie voor kinderen. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

€ 186.75

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Airotel Oléron

Doordat de camping op het schiereiland Ile d'Oléron ligt, is er km's strand in de directe omgeving van het kampeerterrein te vinden. Er is een manege en paardrijden en paardrijlessen zijn mogelijk voor alle leeftijden. Volwassenen kunnen ritten maken op het strand. . Er is een multisportterrein en tennisbaan. De vlakke staanplaatsen zijn gescheiden door bomen en struiken.

€ 170.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Signol

Deze langgerekte camping ligt in een bos met naaldbomen en eiken, aan de rand van Boyardville. De staanplaatsen zijn niet van elkaar gescheiden, maar beschikken wel grotendeels over een goede beschutting. Ze liggen tussen de huuraccommodaties. Enkele staanplaatsen zijn licht glooiend.

€ 164.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Logis Du Breuil

Dit ruim opgezette terrein ligt aan de rand van de bebouwde kom bij een boerderij. De vlakke en beschutte staanplaatsen liggen deels op gras, deels in het bos. De plaatsen die deels aan bomenlanen grenzen, zijn afgebakend door bomen en kleine stukjes heg. Het deel in het bos is enigszins geaccidenteerd. Er zijn een speeltuin, een multisportterrein en een groot binnen-/buitenzwembad.

€ 149.78

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Campéole Les Amis De La Plage

Camping Les Amis de la Plage ligt op Ile de Ré aan de zuidzijde van het eiland, direct aan een zandstrand. De staanplaatsen hebben veelal een zanderige ondergrond. Een aantal ligt in een duinpan. Vanaf de camping veel fiets- en wandelmogelijkheden. Fietsen zijn bij de camping te huur. Het grote zandstrand is via een eigen ingang bereikbaar.

€ 319.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Huttopia Oléron Chênes Verts

Het terrein ligt in een duingebied en in een bos van groene eikenbomen en is vooral geschikt voor tentkampeerders. De staanplaatsen variëren sterk in vorm. Op het terrein zijn enkele speeltoestellen voor de kleintjes. Er is een snackbar en 's morgens is er vers brood verkrijgbaar. Het strand is bij hoogwater erg smal. Zwemmen in zee is niet mogelijk i.v.m. gevaarlijke situatie.

€ 158.50

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Huttopia Côte Sauvage Ile De Ré

De camping heeft staanplaatsen op 20 m van het strand, sommige plaatsen hebben uitzicht op zee. De staanplaatsen zijn vlak en afgebakend. Vanaf de camping zijn er wandel- en fietsmogelijkheden. De camping heeft een speeltuin en fietsverhuur. Er is een zandstrand. Bij laag water is de zee niet geschikt om in te zwemmen.

€ 134.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Gros Joncs

Op het licht glooiende duinterrein is veel begroeiing. Bomen zorgen voor voldoende schaduw. De standplaatsen worden gescheiden door heggen en liggen gedeeltelijk tussen de verhuuraccommodaties die de camping voor tweederde deel bezetten. Een ander deel van de toeristische plaatsen ligt bij elkaar in twee clusters. Enkele plaatsen liggen verspreid. Vanaf de camping loopt er een pad naar het strand.

€ 132.50

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Campéole Clairefontaine

Het parkachtig aangelegde terrein ligt in een woonwijk van Royan. De staanplaatsen hebben weinig privacy maar wel voldoende beschutting. Ze liggen deels gegroepeerd langs de randen van het terrein. De camping heeft veel verhuuraccommodaties, de kampeerplaatsen liggen op gras. Aan de buitenrand van het terrein ligt het sportcomplex. Het strand van Royan-Pontaillac ligt op 300 m.

€ 319.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping L apos orée Du Bois

De camping ligt in de bossen. Een deel van de standplaatsen heeft eigen sanitair. Er worden veel activiteiten georganiseerd, ook voor de oudere jeugd. Er zijn een zwembad met waterglijbaan en een kinderbad. Ook is er een fitness-parcours. De omgeving leent zich voor wandel- en fietstochten.

€ 106.40

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Flower Camping L apos abri Cotier

De schaduwrijke staanplaatsen liggen op een grasachtig terrein en worden afgebakend door heggen. De camping ligt op ongeveer 35 minuten rijden van La Rochelle. Het strand van Les Anses de Port-des-Barques ligt op 3 km van de camping. Het heeft een strandmeer waardoor zowel bij hoog als laag water kan worden gezwommen. Vlakbij het strand kan men parkeren. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

€ 95.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping La Brande

Rijen bomen verdelen deze camping in meerdere velden. Het nieuwe deel is fantasievol aangelegd, met veel bloeiende struiken en achteraan een speelveld. Schaduw komt hier van zeildoeken aan palen. Heggen delen het oudere terrein op in straatjes met veel schaduw. De stacaravans en kampeerplaatsen zijn goed van elkaar gescheiden. Het zwembad heeft een schuifdak, glijbaan en jacuzzi. Er is een grote speeltuin met veel verschillende toestellen waarop ook oudere kinderen zich prima vermaken.

€ 129.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Aloe

Het vlakke terrein waarop deze camping zich bevindt, is rijk aan bomen. De standplaatsen zijn afgebakend door heggen en struiken. Zij bieden voldoende beschutting en privacy. Alle voorzieningen zijn terug te vinden rond de ingang van het kampeerterrein. In het zwembad is een afgebakend kleuterdeel van 50 cm diep.

€ 127.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Étangs Mina

De toeristische staanplaatsen zijn veelal afgebakend door lage struiken en hebben weinig beschutting en privacy. Op de camping overheersen de stacaravans en verhuuraccommodaties. De camping ligt in een waterrijk gebied en heeft zelf ook drie meertjes. Hierin mag naar karper worden gevist. Om te zwemmen is een rechthoekig zwembad. Een restaurant en een kleine winkel met 's ochtends broodjes zijn ook aanwezig.

€ 105.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping club Les Pins

De camping ligt op het eiland d'Oléron en is gevarieerd begroeid met diverse soorten struiken, naald- en loofbomen, die voor wat privacy zorgen. Op het terrein is een aangelegde lagune met zandstrand. In het naastgelegen centrum van le Grand-Village Plage zijn veel voorzieningen, zoals een supermarkt, tennisbanen en een surfschool. De zee is geschikt voor diverse soorten watersport. Een vistrip op zee is mogelijk.

€ 107.10

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product