Camping Le Repaire

De camping ligt aan een klein vismeer. Het terrein is glooiend en heeft een wat wilde gevarieerde begroeiing van bomen en struiken. De staanplaatsen hebben een redelijke privacy. Het zwembad heeft een heel eigen vorm evenals het 50 cm diepe kleuterbad. Voor de kinderen is er een speeltuin, die decentraal is gelegen. De sportvelden zijn buiten gebruik. Er loopt een ca. 1 km lang voetpad naar het stadje Thiviers.

€ 116.90

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping La Grande Veyière

Deze rustige terrassencamping, die begroeid is met bloemen en exotische planten, ligt tegen een heuvel in een omgeving met loof- en naaldbomen bij een oude hoeve. De paden op de camping zijn steil. Campinggasten kunnen gebruikmaken van een kookruimte en een barbecue. Dagelijks is er een broodservice en er zijn streekproducten in het winkeltje te koop. De kinderen kunnen terecht in de eenvoudige speeltuin. Let op: de toegangsweg is smal.

€ 189.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping La Forêt

Dit langgerekte terrein ligt op een heuvel. De camping, die zowel aan de rand van als in het bos ligt, is asymmetrisch ingedeeld. De staanplaatsen op het terrein liggen tussen de bomen. Onder aan de heuvel zijn het zwembad en de overige recreatieve voorzieningen. Dagelijks komt de bakker uit het naburige dorp langs. Op het terrein is een winkeltje. Het sanitairgebouw mag niet met schoenen betreden worden.

€ 169.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Pialades

Op dit rechthoekige campingterrein liggen de toeristische plaatsen op terrassen die veelal afgebakend zijn door heggen. Verspreid over het toeristische gedeelte staan eveneens de huurtenten. De stacaravans en chalets staan gescheiden van de toeristische plaatsen. Op het terrein zijn een midgetgolfbaan, volleybalveld, een verwarmd zwembad en een BBQ plaats. Het restaurant en de supermarkt zijn open van april tot eind september.

€ 175.75

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

La Noix De Pécan apos y

Dit kleinschalige vakantiepark biedt alleen verhuur van chalets en stacaravans. Het terrein biedt uitzicht over het landschap, de bossen en de Walnut Grove. Er zijn een zwembad met kinderbad, bibliotheek, tafeltennis en tafelvoetbal, volleybal, badminton en een golfbal. Campers en caravans zijn niet toegestaan. Deze camping is niet door de ANWB geïnspecteerd.

€ 200.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping La Nouvelle Croze

Overal op deze groene verzorgde camping vind je kleurrijke bloemperken. Centraal ligt het sanitairgebouw met rondom een smalle weg, waaraan zich negen grasvelden bevinden. Op ieder veld is een mix van toeristische staanplaatsen en te huren mobilhomes. Ze zijn aan drie kanten begrensd door hele hoge speciaal getrimde heggen. Enkele loofbomen zorgen voor schaduw. Er is weinig privacy. Zowel het buiten- als het schuifkapzwembad met sauna en balneo-therapie zijn verwarmd.

€ 184.60

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Sandaya Le Grand Dague

Deze glooiende familiecamping met flinke hoogteverschillen heeft hoofdzakelijk huuraccommodaties in de vorm van mobilhomes en tenten in allerlei uitvoeringen. Centraal liggen de staanplaatsen op terrassen en gras en door heggen en loofbomen gescheiden. Voor jong en oud is er waterpret genoeg in het zwemcomplex met toezicht met onder meer een verwarmd openluchtbad, een kleuterbad van 50 cm diep en de 90 meter lange wildwaterglijbaan en een spray-park. Natuurlijk zijn er een snack en restaurant.

€ 201.60

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Les Ventoulines

Rustige camping met voldoende beschutting door bomen. De camping ligt op een lichte helling. Er zijn alleen huuraccommodaties en geen toeristische plaatsen. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

€ 345.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Grottes De Roffy

De terrassencamping met gevarieerde begroeiing van bomen en struiken ligt bij een oude villa met een mooi terras en een goede keuken. De staanplaatsen liggen deels tussen de huuraccommodaties. De kampeerder kan genieten van het openluchtzwembad dat via een kanaaltje overgaat naar de whirlpool, terwijl de grotere kinderen roetsjen van de waterglijbanen. Het geheel is speels aangelegd met een houten bruggetje en zonnehoekjes rondom.

€ 238.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Mondou

De kampeerder kan op deze camping genieten van het fraaie uitzicht op de verderop gelegen groene heuvels van de Dordogne. Rust, stilte en de ruimte ervaar je hier mede door de variatie aan bomen en struiken. Voor de afkoeling zorgen het openluchtzwembad en het kleuterbad, waar u ook nog kunt relaxen in de hangmatten. De kinderen kunnen zich vermaken op het grote speelveld met de speeltuin met de klimpiramide.

€ 315.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Pech Charmant

Deze gezinscamping is opgedeeld in een groot veld en beschutte plekken onder de bomen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals ezeltochten. Pony- en paardrijden in de directe omgeving is mogelijk. Koelkast te huur. Oplaad plek voor elektrische auto. Let op: voor caravans geldt eenrichtingsverkeer.

€ 375.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping À La Ferme Les Pierres Chaudes

Wie van rust en stilte houdt vindt op deze camping met een uitstraling van het landelijk leven in de Périgord de ideale bestemming. De boerderijcamping ligt aan een rustige weg. Rond de boerderij lopen ganzen en kippen. De grotendeels door struiken afgebakende staanplaatsen liggen onder loofbomen. Voor afkoeling zorgt het zwembad. De eigenaar verkoopt de producten van zijn land.

€ 180.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Sites Et Paysages La Rivière Fleurie

Het terrein ligt vlak bij de rivier de Dordogne en heeft een parkachtig karakter. De vlakke toeristische staanplaatsen zijn door struiken en heggen van elkaar gescheiden en hebben voldoende beschutting en privacy. Verspreid over het terrein staan enkele barbecues en picknicktafels voor algemeen gebruik. Er is een trapveldje en trampoline. Per zes staanplaatsen is er een elektrazuil, lange snoeren zijn hiervoor van belang.

€ 207.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Capeyrou

Aan de voet van het kasteel van Beynac en de rivier de Dordogne ligt deze camping met vlakke, ruime grasplaatsen met voldoende schaduw. De vele soorten bomen en planten op deze camping dragen bij aan de rust en natuurbeleving. Er zijn twee ruime openluchtzwembaden. Op loopafstand bevinden zich een bakker, een slager, een kleine supermarkt en diverse restaurants.

€ 265.20

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Deux Vallées

De camping met EU Ecolabel biedt een fraai zicht op het kasteel van Beynac. De staanplaatsen zijn grotendeels afgebakend door heggen en bomen. Het sanitair en de zwembaden zijn verwarmd. Een professioneel animatieteam organiseert o.a. sup- en kanotochten. Rondom de camping ligt een 3 hectare groot wandelgebied. Via een fiets- en wandelpad vanaf de camping loop je in een kwartier naar het toeristische dorpje Beynac.

€ 347.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Brantôme Peyrelevade

De familiecamping ligt direct aan het riviertje de Dronne waar je vanaf het zandstrand met aangrenzende ligweide de kajakken langs kan zien komen. Zelf kun je erin zwemmen. De staanplaatsen op gras zijn veelal door heggen gescheiden. Loofbomen zorgen voor de nodige schaduw. Voor de kinderen zijn er een kleuterbad en spray-park. In het zwembad, met aan twee zijden kleurrijke struiken, kun je op de ligbedden en onder de parasols lekker relaxen. De naast gelegen tennisbanen kun je huren.

€ 175.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping La Peyrugue

De staanplaatsen van het tegen een heuvel gelegen terrein liggen in het bos of op terrassen. Vanaf sommige plaatsen is er uitzicht op de omgeving en een kasteel. Het terrein loopt licht af naar de centrale gebouwen. Aan de overzijde is een apart terrein voor meereizende jongeren vanaf 14 jaar. Er worden kano- en kajaktochten op de Dordogne georganiseerd. Let op: korte steile toegangsweg. Campers en caravans wordt geadviseerd om eerst te keren (na 50 m).

€ 165.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Sandaya Les Péneyrals

Een zeer glooiend terrein met staanplaatsen op terrassen, van elkaar gescheiden door bomen en struiken. Zwemplezier is te beleven in de diverse openluchtbaden, het kleuterbad en de waterspeeltuinen. Vier waterglijbanen en een kronkelrivier maken het plezier compleet. Bij minder weer is er een zwembad met een schuifkap bestaande uit een groot bad en een kleuterbad. Zoek je meer de rust en de stilte bij het water, ga dan naar de visvijver.

€ 240.80

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Pontis

De camping ligt op een vlak terrein en de kampeerplaatsen en huuraccommodaties hebben een ondergrond van gras. De huuraccommodaties liggen aan laantjes. Er zijn slechts 4 toeristische plaatsen beschikbaar, 2 voor campers en 2 voor tenten. Op elke plaats is er de mogelijkheid om de auto te parkeren. Vanaf de camping kun je wandeltochten maken en kano's huren. Ook is er een vijver in de buurt waar gevist en gezwommen kan worden. Deze camping is niet door de ANWB geïnspecteerd.

€ 180.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Et Gîtes D apos auberoche

De camping ligt aan de rivier de Auvézère. In de rivier kan worden gevist en de kampeerder kan met een eigen bootje de rivier ontdekken. De staanplaatsen liggen onder de bomen en tussen struiken en zijn op speelse wijze zijn aangelegd. Het zwembad en het tennisveld liggen aan de overzijde van de camping, gescheiden door een weg. Er is een bar en een snackbar.

€ 225.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Bois Du Coderc

Deze verzorgde groene familiecamping ligt in een recreatiegebied aan de rivier de Isle, waarin je kunt kajakken of spelen. Op de ruime ligweide vind je stoelen en ligbedden om te relaxen en te zonnen of je gaat naar het verwarmde zwembad. Er zijn zeer zonnige staanplaatsen op gras en die worden door speelse heggen gescheiden. De schaduwrijke plaatsen liggen in een loofbomen bos. Je kunt in de recreatieruimte tafelvoetballen, biljarten of wat lezen. Ook hebben de kinderen buiten nog de speeltuin.

€ 220.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping L apos offrerie

De door struiken en kleinere bomen afgebakende staanplaatsen liggen op terrassen. Sommige plaatsen, het restaurant, het terras en het zwembad kijken uit over de omgeving. Alle wascabines zijn voorzien van een douche en een wastafel. Wekelijks is er een avond met eten en dansen. Midgetgolf is gratis. Modern en schoon sanitair.

€ 200.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping L apos agrion Bleu

De gemoedelijke eigenaar heeft de vroegere gemeentecamping nieuw leven ingeblazen. Langs een deel van de ruime staanplaatsen op gras, die door middelhoge heggen en loofbomen worden gescheiden, stroomt het riviertje de Bandiat. Aan de andere kant van de ovale weg is er een mix van vaste, verhuur- en toeristische plaatsen. Op het deels overdekte terras met kleurrijke bloemen wordt een ontbijtservice geserveerd vooral aan fietsers van de 290 km lange Flow-Vélo route, die hier overnacht hebben.

€ 245.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Moulin De David

Langs het langgerekte terrein van deze charmante camping loopt een beekje met daaroverheen vele bruggetjes. De staanplaatsen en huuraccommodaties zijn van elkaar gescheiden door heggen en struiken. Er is een klein meertje met eenvoudige glijbanen en een ruime ligweide. Verdeeld over de camping staan speeltoestellen. In de brasserie is een (snack)bar. Het boeken van halfpension is mogelijk. Er worden o.a. yoga, tai-chi en meditatie lessen gegeven. Houd rekening met: beperkte telefoon ontvangst!

€ 217.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Puynadal Brantôme

Hier vind je de glooiende, gemoedelijke groene camping zonder toeters en bellen. De staanplaatsen op gras worden door hoge heggen en halfhoge loofbomen gescheiden, dus privacy en schaduw zijn verzekerd. Een kleine rustige weg scheidt de camping in twee delen. De faciliteiten zoals receptie, snackbar, zwembad, speeltuin, voetbal- en volleybalveld liggen aan de ene zijde. De verhuur, staanplaatsen en sanitair aan de andere kant. De camping is minder geschikt voor grotere caravans en campers.

€ 166.65

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Castelwood

De camping bestaat uit 15 houten chalets en is gelegen in een gevarieerd bos met veel wild, aan de voet van de heuvel met het kasteel en het dorp. De chalets liggen tussen de bomen en elk chalet heeft ruim 50m² vloeroppervlak en een ruime veranda. De camping staat in het teken van natuur, rust en ontspanning. Geen disco of georganiseerde activiteiten. Caravans, vouwwagens en campers zijn niet toegestaan. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

€ 435.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping La Linotte

De groene verzorgde camping ligt op de top van een heuvel met naast de bloemrijke entree ook de centrale voorzieningen. Er zijn grote hoogteverschillen waardoor de vele huuraccommodaties en de toeristische staanplaatsen op terrassen liggen met een bodem van gras of bosgrond en veelal gescheiden door heggen en met schaduw van loofbomen. Sportievelingen doen het compacte fitness parcours. Vanaf de zwembaden is er mooi uitzicht op het dal van de Périgord. Let op: smalle, steile toegangsweg.

€ 89.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Valades

De ruim opgezette camping is ideaal voor gezinnen met kinderen en rustzoekers. De ruime staanplaatsen liggen op terrassen en bieden uitzicht over de heuvels. Het parkachtige terrein is golvend met behoorlijk steile stukken en grasvelden. Er zijn drie zwembaden, waarvan één met schuifkap. In het aangelegde meer met zandstrandje en ligweide met ligstoelen (gratis), kunnen gasten zwemmen, kanoën en vissen. Er is een kiosk en in het water liggen opblaasbare klimtoestellen.

€ 235.20

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Perdigat

De camping ligt aan de rivier de Vézère. De staanplaatsen bevinden zich deels op het grasveld en deels tussen de bomen en struiken. Het zwembad is verwarmd. De camping heeft schapen, kippen, ezels en konijnen en vraagt de kampeerders deel te nemen aan het dierenvoedselproject. Er is een visvijver in het bos. Het openlucht kleuterbad is 40-60 cm diep. De camping heeft kanoverhuur en thema diners in het restaurant. Er zijn koelkasten te huur.

€ 255.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Yelloh! Village Pomport Beach

Deze camping ligt in het centrum van de Périgord te midden van wijngaarden en bastiden (middeleeuwse stadjes). De staanplaatsen zijn bij elkaar op open terrein met jonge aanplant. De huuraccommodaties bevinden zich aan de buitenring van de camping. Het openluchtzwembad heeft een kleuterbad en waterglijbanen. Eén zwembad heeft een schuifdak. Er is tevens een zwemmeer met zandstrand, een beachvolleybalveld, parasols, een zwemplatform met zwemtrap, boten en waterfietsen. Honden zijn toegestaan.

€ 350.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Paradis

De familiecamping is weelderig begroeid met tropische bloemen, vele sierstruiken en bomen. De beschutte afgebakende staanplaatsen bevinden zich rondom op verschillende velden en langs straatjes. Zwemmen en spelen met water kun je hier eindeloos ook bij slecht weer. Er zijn twee openluchtbaden, een kleuterbad en een zwembad met schuifkap waarnaast de sauna, hamam en jacuzzi nog liggen. Een spraypark maakt het geheel compleet. Kajak- en kanotochten zijn op de Vézère te boeken en bij velen in trek.

€ 280.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Douzou

Een riviertje deelt de camping in tweeën. Kano's zijn gratis te gebruiken. De staanplaatsen zijn speels ingedeeld en worden door heggen en bomen afgebakend. Aan de voorzijde van de camping - voor het bruggetje - liggen twee zwembaden, het kinderbad, de bar, het restaurant en de sportvoorzieningen. De twee zwembaden zijn verwarmd en bij het grote bad staan er ligbedden om van de zon te genieten. Het terrein is grotendeels autoluw. Koelkasten zijn te huur.

€ 180.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Sites Et Paysages Etang De Bazange

De camping ligt tegen een heuvel. De staanplaatsen bevinden zich verspreid over het terrein tussen gevarieerde begroeiing. Sommige staanplaatsen zijn minder gemakkelijk bereikbaar voor mindervaliden. In het hoogseizoen is er eens per twee weken een mini-disco in het restaurant. Er is een vismeer waar ook visles wordt gegeven. Bij het zwembad zijn een rechte tweepersoonsglijbaan en een draaiende eenpersoonsglijbaan met rondom een mooi terras.

€ 210.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping La Sagne

Deze camping, op 50 m van de Dordogne, heeft staanplaatsen op een min of meer open veld en staanplaatsen onder bomen. De staanplaatsen worden gescheiden door struiken en in het bos door bomen. De huuraccommodaties liggen gegroepeerd op de camping. Langs de Dordogne, op het kiezelstrand kunnen de kinderen spelen en men kan er pootjebaden. Er kan ook worden gevaren met een kajak of kano. Er is ook gras waarop men kan zonnebaden.

€ 273.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Naturiste Coteau De L'herm

Deze kleurrijke, glooiende naturistencamping met Nederlandse eigenaren heeft staanplaatsen op gras- of bosgrond, deels op terrassen met schaduw van loof- en naaldbomen en soms door boomstammen gescheiden. Bij wat frisser weer kun je naar de zeshoekige Finse sauna. Op zonnige dagen biedt het zwembad verkoeling. Rondom staan enkele ligstoelen en parasols. De huuraccommodaties liggen verspreid over het terrein. Genomineerd voor Camping van het Jaar 2022 in de categorie 'de beste kleine camping'.

€ 335.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Bergers De La Dordogne

De langgerekte camping aan de rivier de Dordogne heeft staanplaatsen, die veelal door heggen gescheiden worden en schaduw hebben van hoge loofbomen. Naast de camping kun je een kano of kajak huren. Ook is er de mogelijkheid om te suppen of een mooie boottocht te maken. De camping heeft twee zwembaden, waarvan één verwarmd, met ligbedden en parasols. Niet ver van de ingang zijn de sportvelden en de speeltuin. In de rivier mag niet gezwommen worden.

€ 280.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Vézère Périgord

Deze langgerekte, terrasvormige camping met flinke hoogteverschillen ligt op een heuvel in een bosrijke omgeving. De toeristische staanplaatsen liggen in het midden, in de beschutting van bomen en veelal door heggen gescheiden. De kampeerder kan genieten van het openluchtzwembad met een dubbele waterglijbaan en een openluchtkleuterbad. Bij slecht weer biedt het verwarmde zwembad met schuifkap een prima alternatief. Aan weerszijden van de toeristische plaatsen liggen de huuraccommodaties.

€ 252.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Moulin De Paulhiac

De vlakke camping ligt aan het ondiepe riviertje de Céou. De meeste staanplaatsen zijn gescheiden door halfhoge struiken en diverse bomen. De stacaravans liggen apart, de huurtenten verspreid over het terrein. Er zijn georganiseerde kano- en kajaktochten met haal- en brengservice. Er zijn verwarmde zwembaden, waarvan een met schuifdak, en een waterspeeltuin. Er is een klein afgebakend grasstrandje met toegang tot de ondiepe rivier die geschikt is voor pootjebaden en spelen.

€ 230.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Château Le Verdoyer

Kamperen bij een kasteel, dat kun je hier met privésanitair en koelkast op de staanplaatsen, die in de zon of in het bos liggen. De vele huuraccommodaties, vaste en toeristische staanplaatsen liggen door elkaar op deze terrassencamping met flinke hoogteverschillen. De tweee buitenbaden, een zwemvijver met een klein strand, de kronkelende 37 m lange glijbaan en het kleuterbad bieden verkoeling bij warme dagen. Het verwarmde zwembad met schuifkap en jacuzzi zijn er voor de wat frissere dagen.

€ 245.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Flower Camping Le Temps De Vivre

Licht glooiend terrein met beschutte staanplaatsen op vlakke terrassen met gras in een zeer stille bosrijke omgeving. Het zwembad heeft een afgescheiden deel voor kleuters. Er is animatie voor kinderen en in voor- en naseizoen worden er excursies georganiseerd. Er is een groot springkussen en een volleybalveld. De camping is minder geschikt voor oudere jeugd.

€ 209.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Flower Camping Les Nauves

De licht glooiende, parkachtig aangelegde camping heeft schaduw van hoge loof- en enkele fruitbomen. Er is van alles te beleven. Zo kunnen de kinderen elke morgen helpen bij het voeren van de dieren in de miniboerderij. Niet alleen kleurige bloembakken en sierstruiken geven de camping kleur; ook de groentetuin met tomaten, kruiden en aardbeien waarvan de kampeerders gepast gebruik mogen maken. Midden op het terrein liggen het verwarmde zwembad met ligstoelen en het kleuterbad.

€ 259.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Pont De Mazerat

Het terrein is begroeid met beukenhagen en verschillende boomsoorten waardoor de kampeerder voldoende privacy ervaart. Sommige staanplaatsen zijn voorzien van een kleine blokhut met een koelkast, gasstel, tafel en stoelen, parasol en waterjerrycan. Het verwarmde openluchtbassin heeft enkele speelse vormen met rondom een terras met ligstoelen en parasols. Een deel van het bad is gereserveerd voor kleuters. Vlakbij de camping ligt een zwemmeer met een strandje.

€ 216.50

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Petit Lion Des Tourbières

Zoek je rust en ruimte dan is deze verzorgde glooiende camping geschikt voor je. De staanplaatsen op gras veelal door hoge heggen gescheiden bieden privacy. De diverse soorten loofbomen geven voldoende schaduw. De bloembakken, sierstruiken en stroken veldbloemen zorgen voor de kleur. Afkoelen kan in het zwembad met ligstoelen en voor de kleuters is er een 60 cm diep bad. Op het terras van de snackbar naast de receptie staan tafels en stoelen naast enkele loungebankjes met in de buurt een BBQ.

€ 260.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Bosquet

De kleine camping op zo'n 400 m van de Dordogne met door groen afgescheiden kampeerplaatsen, ligt niet ver van Sarlat en Domme. Het terrein is vlak, heeft veel bomen en kent zowel zonnige als schaduwrijke plekken. De camping heeft een ruim sportveld voor diverse sportactiviteiten en een jeu-de-boules baan. Op de ligstoelen aan het verwarmde zwembad is het heerlijk uitrusten.

€ 290.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Domaine De La Colombière

Domaine de la Colombière biedt verhuur van bungalows en stacaravans. De accommodaties zijn schaduwrijk gelegen in een eiken- en pijnbomenbos. Er zijn geen kampeerplaatsen. Het openluchtzwembad en kleuterbad zijn verwarmd. Rondom is een terras met ligstoelen.

€ 285.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Du Lac De Groléjac

De camping is gelegen bij het meer van Groléjac. Het terrein is vlak en de staanplaatsen hebben door de hagen en door de cirkelvormige opbouw veel privacy en een gezellige uitstraling. De campinggasten hebben gratis toegang tot het meer, waarin zwemmen en vissen mogelijk is. Er is een breed zandstrand, met een aangrenzende ligweide, een strandbar, picknicktafels, verhuur van waterfietsen, strandbewaking en een afgezet zwemgedeelte. Op de camping zijn fietsen te huur.

€ 113.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Village Huttopia Lanmary

Deze camping heeft uitsluitend nog toeristische tentplaatsen en verschillende soorten huuraccommodaties. Toercaravans, vouwwagens en campers zijn niet toegestaan. De tentplaatsen liggen op 2 veldjes op het hoger gelegen gedeelte in het bos met een houten tafel en bank aan weerszijden.

€ 385.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De La Pélonie

Deze vriendelijke, verzorgde, glooiende familiecamping kent enkele terrassen. De huuraccommodaties liggen gescheiden achteraan op het terrein. Het verwarmde openluchtzwembad heeft twee rechte- en een kronkelende waterglijbaan en rondom staan bloembakken met onder meer lavendel. Aan de overkant vind je het kleuterbad en het zwembad met schuifdak. Overal tref je strandstoelen, ligbedden en parasols aan. De staanplaatsen op gras hebben schaduw van loofbomen en worden soms gescheiden door heggen.

€ 201.60

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Tailladis

De licht glooiende camping heeft natuurlijke begroeiing van bomen en struiken, waarmee de staanplaatsen worden afgebakend en die voor privacy zorgt. Er zijn een natuurbad met glijbaan en een visvijver. Rondom het natuurbad staan picknicktafels. Een speeltuin en een voetbalveldje liggen vlakbij. Genomineerd voor Camping van het Jaar 2022 in de categorie 'de mooiste charmecamping'.

€ 327.50

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Au P apos tit Bonheur

De rechthoekige terrassencamping ligt op een heuvel en heeft uitzicht over de omgeving. Diverse soorten bomen en struiken bieden voldoende schaduw aan de staanplaatsen. Er worden ook stacaravans en tenten verhuurd. De kampeerder kan genieten van een verwarmd openluchtzwembad en een 40 cm diep kleuterbad, omringd door een zonneterras. Voor de kinderen is er animatie en diverse sportieve activiteiten.

€ 218.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Lac

De glooiende langgerekte groene camping wordt door een openbare weg in tweeën gedeeld. Aan de ene kant de bloemrijke receptie met bar en restaurant en een terras met zicht over het meer en het strand. Daar vind je de sportvelden, het zwembad en het 50 cm diepe kleuterbad. Aan de andere kant een mix van toeristische plaatsen en huuraccommodaties. De staanplaatsen, die deels op terrassen liggen, hebben een ondergrond van gras, worden gescheiden door heggen en hebben schaduw van loofbomen.

€ 253.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Tourterelles

De camping met geaccidenteerd terrein ligt in het bos. Door het glooiende terrein, de bomen en struiken bieden de staanplaatsen voldoende privacy. De manege met paarden biedt de mogelijkheid om onder begeleiding buitenritten te maken in de bossen. Ook kunnen kinderen met de ouders een pony huren.

€ 350.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Charmes

De rustige camping ligt in een bosrijke omgeving en is terrasvormig aangelegd. De meeste staanplaatsen bevinden zich in het bos en hebben veel schaduw. Een deel is minder dicht begroeid. Er worden kano- en kajaktochten georganiseerd over de Vézère en de Dordogne. De camping ligt centraal ten opzichte van Sarlat, Beynac, le Bugue en Les Eyzies.

€ 341.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Au Fil De L apos eau

Het parkachtige terrein ligt aan de rivier de Isle, die zich leent voor spelen, kanoën en vissen. De plaatsen zijn afgebakend. Er zijn een jeu-de-boulesbaan, een poolbiljart, een trampoline, diverse speelattributen en een kleine bibliotheek. Bij de bar is wifi. In de omgeving zijn sportieve activiteiten mogelijk. Het sanitair is modern en schoon.

€ 230.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Pech De Caumont

Het glooiende kampeerterrein ligt op een heuvel. De staanplaatsen zijn gescheiden door heggen en verschillende boomsoorten. Een deel van de camping is een oase van bos en rust. Vanaf de camping kan de kampeerder het hoger gelegen middeleeuws stadje Domme zien liggen. Rond het rechthoekige openluchtzwembad met het tot 50 cm diepe kleuterbad staan ligstoelen en parasols. Hier kijk je uit op het dal. De kleine kaart biedt culinaire streekgerechten. De camping ademt rust en stilte.

€ 215.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Verdoyant

Ben je op zoek naar een ruim opgezette, verzorgde, groene familiecamping met een bloemrijke entree? Dan is deze camping geschikt. Er zijn hoogteverschillen, dus een glooiend terrein met veel terrassen. Op diverse plekken vind je de huuraccommodaties. De grote staanplaatsen op gras worden deels door kleine heggen en struiken gescheiden, loof- en naaldbomen zorgen voor schaduw. Voor de liefhebber zijn er twee flinke visvijvers. Bovendien is er een kleine siervijver bij de receptie.

€ 217.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Bleu Soleil

De langgerekte, heuvelachtige, groene familiecamping met grote hoogteverschillen wordt door een doodlopende openbare weg in tweeën gedeeld. De huuraccommodaties en toeristische staanplaatsen liggen gemengd over het terrein verspreid, deels op terrassen en door heggen gescheiden met schaduw van loofbomen. Erg in trek is het verwarmde zwembad met schuifkap en een leuke naastgelegen waterspeeltuin. Een paar treden hoger vind je het openluchtzwembad met kleurrijke glijbaan en het kleuterbad.

€ 213.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Val De La Marquise

Deze terrasvormige camping ligt op een grasweide. Halfhoge heggen bieden privacy aan de vlakke staanplaatsen. Sommige plaatsen liggen tussen de verhuuraccommodaties. Een beekje stroomt langs het terrein. Er is een visvijver met een klein zandstrandje met enkele ligstoelen. Het openluchtzwembad is 120 cm diep.

€ 252.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping La Chatonnière

Een grote zilveren kat met zwarte vlekken, omringd door veelkleurige bloembakken en struiken, ontvangt je bij de ingang. De campingnaam CHAT(kat)ONNIÈRE is bewust gekozen. De rivier de Isle stroomt direct langs de grote ligweide met picknicktafels, houten zitjes en zandstrandjes. Het glooiende terrein heeft terrassen met staanplaatsen op gras, alle gescheiden door lage heggen en met schaduw van verschillende soorten loofbomen. Een echte familiecamping met speeltuinen en grote trampoline.

€ 220.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Daguet

De camping ligt op een heuvel en biedt vanaf het zwembad en enkele staanplaatsen panoramisch uitzicht op de Dordognestreek. De staanplaatsen worden gescheiden door heggen en bomen. De stacaravans staan grotendeels op een apart gedeelte van de camping. Het grote zwembad heeft een achthoekig kleuterbad. Rondom staan palmbomen, bloemen en planten en op het terras met ligstoelen. Honden zijn toegestaan op de camping.

€ 233.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Cascades

De licht geaccidenteerde camping bevindt zich op een grasweide met gevarieerde bomen. Diverse staanplaatsen liggen aan het riviertje de Céou, waarin gevist kan worden en in het afgezette deel gespeeld en gezwommen. Het sanitair is comfortabel. De camping beschikt over een bar met terras met een kleine kaart met o.a. pizza's, snacks en ijs. Het openlucht kleuterbad is 50 cm diep. Er zijn kleine rotsachtig rivierstrandjes. Er zijn barbecues beschikbaar en huren van een koelkast is mogelijk.

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Huttopia Sarlat

Het schaduwrijke en terrasvormige terrein is aangelegd in de vorm van een amfitheater. De staanplaatsen liggen op terrassen tegen een helling. De hoogstgelegen terrassen zijn geschikt voor tentkampeerders. Er is een grote variëteit in bomen. Het middeleeuwse stadje Sarlat ligt op loopafstand. De camping organiseert bezoeken aan Sarlat en aan een ganzenfokkerij waar men ook de lokale 'foie gras' kan proeven. De diepte van het kleuterbad loopt geleidelijk op van 20 naar 50 cm.

€ 301.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Pontet

De camping heeft door veel bloemen, struiken en bomen een fleurig en parkachtig karakter. De staanplaatsen bevinden zich aan de rivier, veelal onder bomen. Er zijn enkele speeltoestellen. Bij het zwembad zijn zit- en ligstoelen. Het zwembad heeft een waterglijbaan en een diepte van 1.1 m. In de rivier is zwemmen, pootjebaden, vissen en kanovaren mogelijk. Bij het kleine zand-/grasstrand is een botenhelling. Even verderop is er een brede waterval.

€ 252.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Plein Air Des Bories

Het compact opgezette, geaccidenteerde terrein ligt direct aan de rivier de Dordogne. De standplaatsen zijn gescheiden door struiken en hebben beschutting van diverse soorten bomen. Het zwembad heeft een schuifdak, het kinderbad is 45 cm diep. Kano's zijn te huur. Vanaf de camping zijn kanotochten mogelijk, inclusief ophaalservice. In het water kan worden gevist. Er is een kiezelstrand met aangrenzende ligweide met bomen.

€ 215.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Maisonneuve Dordogne

Een openbaar fietspad deelt de camping in tweeën. De drie sanitairgebouwen liggen centraal. De staanplaatsen bevinden zich langs de rand van een groene zone, gegroepeerd op het terrein en tussen de verhuuraccommodaties. In het hoogseizoen wordt er wekelijks een kano- en kajaktocht georganiseerd op de Dordogne, met breng- en haalservice. Er is een rotsstrand met een springplank en een waterval. Ook is er een zwembad en een bar met loungeterras en wifizone.

€ 375.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Moulin Du Bleufond lascaux

De camping ligt op ca. 700 m van het centrum van Montignac en wordt door de D65 gescheiden van de rivier de Vézère. De staanplaatsen bevinden zich deels aan de weg, deels tussen de verhuuraccommodaties. De rivier is geschikt voor kanoën en er is een klein strand. Er is een sauna. Fiets- en kanoverhuur zijn vlakbij. Over de camping loopt een snelstromend beekje met een waterval, dat uitmondt in de Vézère. Je kunt pootjebaden in dit frisse water dat uit de bron de Bleufond komt.

€ 220.25

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping La Bastide

L-vormige terrassencamping gelegen rondom stadje en de omliggende heuvel. De camping kan bogen op een gevarieerde groene begroeiing Vanwege de steile wegen en paden biedt de eigenaar desgewenst hulp om de caravan te plaatsen of weg te halen. Het middeleeuwse stadje bevindt zich op loopafstand.

€ 186.65

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Plein Air Neuvicois

Het kampeerterrein ligt bij de brug over de rivier de Isle, waarin men kan vissen en kanovaren. De standplaatsen liggen op kleine veldjes die van elkaar zijn gescheiden door bomen. Naast de camping ligt een gemeentelijk zwembad dat voor gasten gratis toegankelijk is. Er is een camperservicestation buiten het hek en een tennisbaan, die tegen gereduceerd tarief kan worden gebruikt.

€ 207.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Pont De Vicq

De rechthoekige camping is gelegen aan de oever van de Dordogne. De plaatsen zijn gelegen rond een rugbyveld. Het zijn ruime door hagen afgebakende plaatsen. Er is een keuze tussen plaatsen in de schaduw, halfschaduw of zon. Het strand bestaat uit een geleidelijk aflopend gras- en kiezelveld met picknicktafels. Bomen zorgen voor schaduw en er is een kraampje waar ijs en frisdrank wordt verkocht.

€ 235.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Belle Vue

Eenvoudige minicamping gelegen op het Franse platteland op ca. 3 km van Hautefort, met uitzicht op het kasteel van Hautefort, dat 's avonds prachtig verlicht is. Gedurende de hele week is er een table d'hôte. Op de camping is ontbijt verkrijgbaar. Het sanitair is eenvoudig en schoon.

€ 231.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Du Coucou

Het langgerekte terrein ligt te midden van een bosrijke en glooiende omgeving. Het terrein is omzoomd door hoge bomen, de staanplaatsen zijn gescheiden door beplanting en bieden een open karakter. De huuraccommodatie ligt apart van de toeristische plaatsen. In het nabij gelegen meer worden in het hoogseizoen opblaasbare speeltoestellen, zoals glijbaan, trampoline en zelfs katapult geplaatst. Vanuit de camping kan er in het meer gevist worden.

€ 227.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping La Ripole

Deze kleine camping ligt in een natuurgebied. Het terrein is licht glooiend. De staanplaatsen zijn gescheiden door hagen waardoor ze privacy hebben. Er is een vismeertje en een zwembad. Ook een sauna is aanwezig. In het restaurant wordt vooral gewerkt met lokale producten. Een keer in de week is er een mosselavond. Ook organiseert de camping regelmatig wandel-, fiets- en kanotochten.

€ 200.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Du Manoire

Het terrein is schaduwrijk en de staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door heggen. De camping ligt aan een meer met strand. In het meer kan gezwommen worden, het water wordt regelmatig op kwaliteit gecontroleerd. Op het strand is toezicht en een waterglijbaan. Elektrische bootjes en waterfietsen zijn te huur. Vanuit het terras heeft de kampeerder een fraai uitzicht op het meer en de omgeving.

€ 320.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Pigeonnier

Het terrein is enigszins glooiend. Dankzij de hoge heggen hebben de afgebakende staanplaatsen voldoende tot veel schaduw en privacy. Er is een prachtig waterpark met een verwarmd buitenzwembad, een peuterbad en drie glijbanen. De huuraccommodaties liggen gegroepeerd op een apart gedeelte van de camping. Vanuit de camping zijn er volop mogelijkheden om de Périgord te verkennen.

€ 230.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Domaine De Fromengal

Het geluid van verschillende vogels en soms van een ezel, dat is wat je hoort op deze rustige camping. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door heggen. Zwemmen kun je hier naar hartenlust, er zijn een openluchtkleuterbad, een openluchtzwembad en een bad met twee waterglijbanen. Een apart grasveld met ligstoelen maken het plaatje compleet. Er zijn een quadparcours, een multisport terrein en nog meer. Kortom er is voldoende te beleven en te doen op deze groene camping.

€ 263.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Domaine De Corneuil

Je wordt verwelkomd in de receptie naast een terras met vijver en koi-karpers. Vervolgens een ruim grasveld rondom en een bosrand met loofbomen op een heuvel. Enkele huurtenten liggen tussen de toeristische plaatsen, andere apart aan een straatje. Het lager gelegen verwarmde zwembad heeft ligstoelen. De kinderen vermaken zich in het spray-park, in de speeltuin of op het superklimrek boven op de heuvel. Het gehandicaptensanitair is door het heuvelachtige terrein moeilijker te bereiken.

€ 260.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Tiradou

Een rustige familiecamping in een landelijke omgeving vlak bij de rivier de Dordogne. Tussen kastelen en grotten geniet u van het zwembad met kinderbadje. De staanplaatsen op een grasland zijn vlak. Door de prachtige bomen zijn er plekken in de schaduw als ook in de zon. De chalets bevinden zich aan de buitenrand en bij de entree zijn acht camperplaatsen op het terrein. Een ruime speeltuin voor zowel groot als klein.

€ 294.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De L apos ilot

Deze kleine camping beschikt over grote schaduwrijke plaatsen aan de Auvezère. De eigenaar verhuurt kano's zodat volop van de omgeving kan worden genoten. De staanplaatsen liggen voornamelijk aan de kant van de rivier en bieden veel privacy door de speelse indeling. Wilt u in plaats van pootje baden in de rivier een alternatief, zoek dan verkoeling in het zwembad op de camping. Naast het kampeerterrein bevindt zich een zandstrandje bij een stroomversnelling.

€ 190.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Village Le Moulin De Surier

In een natuurlijke omgeving gelegen ruim opgezet terrein. Op het park zijn alleen chalets en stacaravans te huur. Er zijn geen kampeerplaatsen voor tent of caravan. Het zwembad ligt bij een oude watermolen. In het meer kan gezwommen en gevist worden. Er is een dierenparkje en voor kinderen worden verscheidene activiteiten georganiseerd.

€ 568.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Clupeau

De vriendelijke kleinschalige cirkelvormige familiecamping ligt direct aan de rivier de Auvézère, waarin je kunt spelen, zwemmen, vissen of kanovaren. Het terras van de snackbar kijkt uit op de cascade en het grasstrandje met enkele hoge loofbomen. De staanplaatsen op gras zijn deels zonnig of deels schaduwrijk en worden gescheiden door heggen. Voor de kleintjes is er tegenover de receptie en snackbar/restaurant een kleurrijke speeltuin. De huuraccommodaties liggen op het middenterrein.

€ 310.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product