Camping Les Chênes

De camping bevindt zich net buiten Junas op het platteland van de Languedoc. De meeste toeristische staanplaatsen liggen in de schaduw. Het zwembad is rechthoekig en er is een klein peuterbadje. De camping biedt sportmogelijkheden: tafeltennis, basketbal, volleybal en jeu-de-boules. Op het kampeerterrein is een kapper gevestigd. Op ca 2 km ligt een 'voie verte', een fietsroute die tot Nîmes loopt.

€ 215.50

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping L apos olivier

Rust is het toverwoord op deze camping in het lichtglooiende en natuurlijke landschap rondom het dorpje Junas. Vogels en krekels voeren hier de boventoon. De beplanting op het terrein geeft voldoende beschutting. Als je met een tent komt kamperen, kun je kiezen uit alle beschikbare plaatsen. Met een caravan is er iets minder keus omdat niet alle plaatsen hiervoor geschikt zijn. Vertier is er ook, zwemmen, spelen en tennissen op de half-court.

€ 218.26

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Barralet

Op een heuvel, boven de rivier de Gardon gelegen camping. De vlakke staanplaatsen worden afgebakend door enig struikgewas. Het terrein heeft een eigen toegang tot het kiezel- respectievelijk rotsstrand aan de enige tientallen meters lager gelegen rivier. Via een steil voetpad hebt u daarnaast direct toegang tot Collias. Er is home ball op de camping.

€ 290.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Cévennes Provence

Het gemis van een zwembad zul je nauwelijks ondervinden, de rivier de Gardon biedt mogelijkheden om te zwemmen, visjes te vangen of op je bedje te dobberen. Op het strand van gras en kiezel kun je zonnebaden. Hogerop zijn er plaatsen met een fraai uitzicht en veel privacy. De kampwinkel biedt regionale producten.

€ 435.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping L apos olivier

Je voelt je snel thuis tussen de vriendelijke eigenaren en hun vaste gasten. De zes plaatsen zijn keurig onderhouden en bieden voldoende schaduw. Klein, maar het is er wel...zwembad, gezellig barretje, afhaalmaaltijden en een beetje animatie. In de omgeving is van alles te beleven. Bijvoorbeeld het levendige stadje Anduze, de rivier de Gardon of een meertje om in te vissen.

€ 270.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Gorges De L apos hérault

De camping ligt aan de rivier de Hérault. Op enkele plaatsen is een strandje. De staanplaatsen zijn schaduwrijk. De camping heeft een zwembad en een restaurant. In de omgeving zijn diverse wandelmogelijkheden. De oevers van de Herault zijn wat steil. Bij de kleine strandjes is het echter wel mogelijk om in het water te spelen.

€ 215.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Dolium

De camping ligt op een vlak terrein, de staanplaatsen zijn niet afgebakend. Er is een zwembad met grote glijbaan en een bad dat verwarmd is. Hier is ook een jacuzzi. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

€ 404.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Abri De Camargue

Op deze camping beleef je je vakantie nabij stranden van de Middellandse Zee en het fantastische natuurgebied La petite Camargue. Naast de vele verhuurchalets heb je keuze uit een kleiner aantal toeristische plaatsen, allen verspreid gelegen tussen de chalets, op zand en voldoende beschut. Er is voor alle leeftijden wat te doen: spelen, zwemmen, sporten en meedoen met de animatie. Tegenover de camping is een permanente kermis.

€ 308.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Flower Camping Le Mas De Mourgues

Als je de drukte van de kust beu bent, kun je tot rust komen op deze keurig verzorgde camping. De vriendelijke eigenaren voorzien je graag van informatie over de omgeving. Vooral de vele fietsroutes in La petite Camargue zijn een aanrader. Een aantal plaatsen is extra groot en biedt bijna volledige beschutting. Na inspanning is het heerlijk thuiskomen en afkoelen in het eenvoudige maar nette zwembad. Voor kinderen is er een speeltuin en in het seizoen beperkte animatie.

€ 315.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping L apos orée Des Cévennes

De camping ligt vlak bij de ingang van Nationaal Park de Cevennen. Het terrein ligt aan de rivier de Auzonnet. De kleine plaatsen hebben voldoende schaduw. Er is een bovengronds zwembad. De omgeving is geschikt voor wandelen, fietsen, paardrijden en kanoën. In de zomer zijn er diverse middeleeuwse feesten. Op 500 m afstand ligt het middeleeuwse dorp Saint-Jean de Valériscle.

€ 200.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Drouilhèdes

Deze vlakke camping heeft een eigen zand-, kiezel- en grasstrand met ligstoelen en parasols aan de Cèze. In de groene omgeving van deze rivier is het heerlijk om te zonnen en het frisse water nodigt uit tot zwemmen, terwijl de kinderen spelen in het water. Bovendien is hier een kiosk aanwezig. De staanplaatsen op het beboste terrein zijn ruim en goed verzorgd en worden afgebakend door heggen. Acacia's, palmen en moerbeibomen zorgen voor schaduw.

€ 205.70

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Bivouac Nature

De camping ligt in het midden van een bos. Caravans, vouwwagens, campers en auto's zijn niet toegestaan. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

€ 112.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Universal

Aan de Cèze gelegen camping met een eigen strandje. Op het licht glooiende terrein is veel begroeiing. Moerbeibomen, laurierstruiken, populieren, eiken, dennen en acacia's zorgen voor schaduw op de staanplaatsen. Voor groepen is er een apart open grasveld. Langs de rivier kan worden gewandeld. Zwemmen in de Cèze is toegestaan. Het kiezelstrand is bereikbaar via een doorwaadbare plaats in de rivier de Cèze. In de rivier kan gebaad worden en kinderen maken dammetjes.

€ 385.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Plans

Volop waterpret op deze grote camping. De rivier en het grote zwemcomplex met glijbanen en speelkasteel dagen je uit. De kampeerplaatsen op dit terrein zijn over het algemeen ruim en schaduwrijk en keurig. Aan de overzijde van de weg kun je terecht voor brood, afhaalmaaltijden, kampwinkel en restaurant. Vanaf de camping loop je zo het strandje op bij de Gardon de Mialet. De bodem van de ondiepe rivier en de directe oevers bestaan uit kiezelstenen. Iets hogerop kun je relaxen op een grasmat.

€ 281.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping La Plage

De camping ligt in het groen tussen de toegangsweg en de rivier de Cèze. Een groot deel van de plaatsen op deze familiecamping ligt bij het water. De kampeerder kan via het ruige strand met stenen en kiezel zwemmen en vissen. Door een kano te huren aan de overkant kan hij ook genieten van de rivier. De camping is ideaal als startpunt voor wandelingen en excursies.

€ 289.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Sources

Een familiaire camping met gevarieerde begroeiing, gelegen op een compact terrein, die de kampeerder de echte Franse sfeer biedt. Er is voldoende beschutting en de vlakke staanplaatsen liggen op een glooiend terrein. De meeste plaatsen bieden voldoende privacy en ze worden veelal van elkaar gescheiden door struikgewas en/of muurtjes. De camping beschikt over een openluchtzwembad met kleuterbad en rondom ligbedden. Het zwembad is verwarmd.

€ 415.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Amarines

Parkachtig aangelegde camping op een vlak terrein aan de rivier de Cèze. Vanaf veel staanplaatsen is uitzicht op de omringende heuvels. De door heggen omheinde staanplaatsen liggen aan straatjes. De vele soorten bomen zorgen voor schaduwrijke plekken. De camping heeft een privéstrandje van gras aan de rivier de Cèze. Er staat een picknicktafel en ligstoelen op het hoger gedeelte evenals enkele speeltoestellen.

€ 257.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Flower Camping Domaine De Gajan

De rustig gelegen camping ligt in een natuurlijke omgeving. De staanplaatsen liggen deels tussen en onder de bomen en deels op een open midden terrein. Vanaf de veranda van het restaurant is er direct contact met het zwembad en het luchtkasteel. Het terrein heeft het natuurlijke karakter van het bos behouden.

€ 195.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Yelloh! Village Les Cascades

De geaccidenteerde camping, bevindt zich in een bos tegen een berghelling. Alle staanplaatsen hebben privésanitair. De meeste staanplaatsen hebben een ondergrond van kiezels en krijgen schaduw van middelhoge bomen. Er zijn kano's te huur. Het zwembad is verwarmd. Let op: de camping is alleen vanuit het zuiden met de caravan te bereiken. Via een afsluitbare ijzeren poort met toegangscode is de rivier de Cèze bereikbaar. Kampeerders kunnen hier zwemmen en baden. Er is een kiezelstrand.

€ 259.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Domaine De La Sablière

De naturistencamping bestaat uit een uitgestrekt terrein langs de Cèze. De beboste hellingen bieden schaduw en privacy. De shuttlebus maakt elke 20 minuten een ronde over het terrein. Lidmaatschap van de naturistenvereniging is verplicht. Het strand loopt geleidelijk af naar de rivier de Cèze. Het strand bestaat uit zand en gras. In de rivier kan men zwemmen en kanoën.

€ 210.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Les Fauvettes

De camping ligt op een beboste heuvel en heeft deels steile paden. De staanplaatsen bevinden zich op terrassen en hebben beschutting. Er worden dans- en filmavonden georganiseerd en er zijn mogelijkheden voor aquagym en boogschieten. Voor het plaatsen van caravans is tractorhulp aanwezig. Let op: de ingang van de camping is laat zichtbaar met nauwelijks gelegenheid tot voorsorteren.

€ 280.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product