Panoramacamping Petite Suisse

In een bosrijke omgeving ligt dit terrasvormige terrein. De staanplaatsen liggen voor het merendeel centraal, maar je kan ook een plekje vinden op een rustiger deel, waar je uitzicht hebt op de omringende heuvels. De camping organiseert van alles voor alle leeftijdsgroepen, ook diverse buitenactiviteiten. Geniet na een sportieve dag van een hapje en/of drankje op het terras, in de bar of restaurant. Vanaf het terras van het restaurant kijk je uit op het aangrenzende zwembad met kleuterbad.

€ 374.50

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Ardennen Camping Bertrix

Grote gezellige terrassen camping, ligt in een 'kom' niet ver buiten Bertrix. De toeristische plaatsen vind je verspreid op de camping. De faciliteiten liggen in het midden van de camping. Vanaf het grote terras, bij het sfeervolle restaurant kijk je uit op het zwembad. De staanplaatsen eromheen liggen aan straatjes, soms op terrassen. Je hebt daarbij de keuze uit een zonnige plek of een plek met schaduw. Enkele plaatsen beschikken over een hut. Er is volop vertier, dus wie verveelt zich hier?

€ 290.50

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Floreal La Roche En Ardenne 1

In het dal van en aan de Ourthe gelegen familiecamping. De veelal langgerekte toeristische staanplaatsen liggen aan asfaltstraatjes, centraal op de camping. In de Ourthe kan je wel kajakken en vissen, maar niet zwemmen. Dat kan (gratis) in het op 500 m. verder gelegen hotel van dezelfde eigenaar. In de omgeving kan je volop wandelen en (mountain)biken. En na een sportieve dag kun je genieten van een hapje en drankje in het restaurant of op het terras. Het gezellige La Roche ligt op loopafstand.

€ 350.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Floreal Colline De Rabais

Rustig gelegen gezinscamping. De ruime staanplaatsen liggen allemaal aan diverse cirkels. Door het niveauverschil liggen deze cirkels op verschillende terrassen. De staanplaatsen vind je veelal aan het begin van de camping, waar de begroeiing meer open is. Meer achteraan zijn de plaatsen met meer beschutting. Vanaf het terras bij het restaurant heb je een fraai uitzicht over de heuvels. Voor kinderen worden er volop activiteiten georganiseerd en ze kunnen zich ook vermaken in het zwembad.

€ 245.00

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Sandaya Parc La Clusure

Verzorgd en parkachtig terrein, gelegen aan de l'Homme, met ruime staanplaatsen aan doodlopende gravelstraatjes. De camping is geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Er is veel vertier en animatie. Verkoeling zoek je in het zwembad met terras of aan het strandje aan de rivier waarin je kunt pootjebaden. Wandelen en fietsen kun je er volop en er zijn diverse buitenactiviteiten. Na een sportieve dag is het goed toeven op het terras, in de bar of het sfeervolle restaurant.

€ 179.20

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product