Het Wapen van Enkhuizen

Het Wapen van Enkhuizen ligt in het centrum van Enkhuizen met een gunstige ligging ten opzichte van de hoofdverkeersroutes en parkeergelegenheid om en rond het hotel. Ook met het openbaar vervoer bent u vanaf het station in ongeveer 10 minuten bij het hotel. De kamers zijn centraal verwarmd en voorzien van een badkamer, zitje, koffie- en theefaciliteiten, telefoon en een flatscreen televisie.

€ 106.40

Klik voor meer informatie

Hotels.nl Hotel
Product
 

SuyderSee Hotel Enkhuizen

Het SuyderSee Hotel te Enkhuizen is een sfeervol en comfortabel familiehotel dat zich kenmerkt door gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Rustig gelegen in het centrum van Enkhuizen, een typisch historisch Zuiderzee havenstadje. Het hotel beschikt over hotelkamers (mindervalide kamer op aanvraag) en appartementen, vergaderaccommodatie en een eigen afsluitbaar parkeerterrein. Pittoresk Enkhuizen en omgeving nodigen u uit voor ontspannen wandelingen en fietstochten, bezichtiging van de vele historische gebouwen, een bezoek aan de winkelpromenade, havens met vele terrasjes, restaurants en cafés. Ook kunnen de activiteiten midgetgolf, handboogschieten, klootschieten, karten, tennis, bowling, zeilen, surfen, en nog veel meer, in Enkhuizen dan wel in de nabije omgeving, beoefend worden.Kortom, een stad om je echt thuis te voelen. Ervaring leert dat Enkhuizen veel te bieden heeft. Station Enkhuizen ligt op ± 800 meter van het hotel.**Overige informatie**- Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. Inchecken kan tot 22:30 uur en in overleg eventueel later.- Het hotel beschikt over aangepaste kamers voor mindervalide gasten. - Huisdieren zijn niet toegestaan.- Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel. - Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. Inchecken kan tot 22:30 uur en in overleg eventueel later.

€ 125.00

Klik voor meer informatie

Hotels.nl Hotel
Product
 

Hotel De Koepoort Enkhuizen

Hotel de Koepoort Enkhuizen dankt zijn naam aan de oude stadspoort van deze Zuiderzee-havenstad. De kamers van Hotel de Koepoort zijn zeer compleet ingericht. Enkhuizen heeft een sfeervol centrum met prachtige monumenten, in de oude Zuiderzeehaven heerst bij mooi weer een gezellige bedrijvigheid. Geniet ervan op het terras van een café. Wie een duik in de geschiedenis wil maken, maakt de oversteek per boot naar het Zuiderzeemuseum en ook een uitje naar Hoorn of Medemblik is het overwegen waard.

€ 89.00

Klik voor meer informatie

Hotels.nl Hotel
Product