Wandelgids Vervoering in de Voerstreek | Uitgeverij Tic

De Voer is een kleine rivier die in Voeren (B) ontspringt en bij Eijsden (Nl) in de Maas stroomt. De Voerstreek is de enige Nederlandstalige gemeente geheel omsloten door de provincie Luik in België. Het gebied dat onmiddellijk grenst aan Zuid-Limburg is heel lang onontgonnen gebleven en is tot op heden gespaard van grootschalige moderniseringen. Dat betekent dat er een uniek Limburgs landschap is gebleven, met prachtige dalen, bosrijke heuvels, mergelrijke gronden en vele oude boerderijen en vakwerkhuizen, waarin het Bourgondisch wandelen (goed zorgen voor de inwendige mens in alle opzichten) met passie kan worden beoefend.

Kees Bos werd al wandelend verliefd op dit landschap en wilde die liefde heel graag delen met anderen. Zo kwam dit boekje tot stand. Met veel tips over verblijfs- en pauzegelegenheden en veel achtergrondinformatie, foto’s en wandelkaarten.

 

€ 10.90

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Fietsgids Eurovelo 3 Aachen Paris, Aken Parijs | BVA

Handige fietsgids van de route tussen Aken en Parijs over de Eurovelo 3. Alles geplastificeerd, goede kaarten, prima beschrijvingen en veel informatie. In dwarsuitvoering met ringband. Dit is zoals een fietsgids moet zijn, echt over nagedacht!

Entlang an Flüssen, Kanälen und über ehemalige Bahntrassen entspannt mit dem Fahrrad nach Paris.
Eine Radtour durch die Geschichte
Weltpremiere! Der erste Radführer zu diesem Radweg!
 
Exakte ADFC-Karten
Wegbeschreibung immer passend zur Karte.
Bett+Bike-Betriebe in Karte und Adressliste
E-Bike geeignet

€ 17.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelkaart 127 Aubel | NGI Nationaal Geografisch Instituut

Goede wandelkaart op basis van een topografische ondergrond. Deze toeristische wandelkaart is speciaal gemaakt met de plaats ongeveer in het midden en is daardoor uitstekend te gebruiken voor iedereen die de plaats of directe omgeving als uitvalsbasis heeft. Op de kaart zijn wandelroutes ingetekend, vaak met begeleidende tekst op de achterzijde. Ook bezienswaardigheden worden met symbolen aangeduid. 

wandelroutes, GR-routes, RAVEL-routes, mountainbike routes, ruiterpaden, bezienswaardigheden, toeristische faciliteiten, kaart en/of info op voor- en achterkant

Aubel, Neufchâteau, Mortroux, Charneux, Henri-Chapelle, Hombourg, Remersdael, Teuven, St.-Martens-Voeren, St.-Pieters-Voeren.

€ 8.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product