Wandelgids Wandelen op Ameland | VVV Ameland

Deze meest complete wandelgids van Ameland is samengesteld door Staatsbosbeheer, Natuurcentrum, Rijkswaterstaat, It Fryske Gea en VVV Ameland en staat boordevol informatie. Naast paaltjeswandelingen met uitgebreide landschaps- en fenomeenbeschrijvingen, een kaartwandeling en twee themawandelingen bevat dit boekje ook een vogelkaart. 
 
'Wandelen op Ameland' is geschikt voor alle soorten wandelaars, van jong tot oud.

€ 7.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Topografische kaart Wandelkaart Ameland | Kaarten en Atlassen.nl

Dit is een topografische kaart van het eiland, tweezijdig bedrukt. Zo ongeveer alle details van het landschap zijn terug te vinden op deze kaart. Bedenk wel dat er geen wandel- en fietspaden daadwerkelik staan ingetekend. Voordeel van deze kaart is dat het eigenlijk de vervanger is van de kaart van de topografische dienst in het verleden: door een nieuwe indeling heb je nu van deze dienst meerdere kaarten nodig, terwijl deze uitgever het mooi op één kaart heeft gedrukt. Wel is de kleurstelling tameljk donker, dat is dan weer jammer .....
 
De topografische kaarten zijn gedrukt op het milieu vriendelijke stone paper. De kaarten zijn waterafstotend en scheurvast. De dubbelzijdige kaart heeft opengeslagen een formaat van 50 bij 70 cm en dichtgevouwen het handzame formaat van 10 bij 16 cm.

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Fietsgids Fietsroutes op Ameland | VVV Ameland

Het fietsrouteboekje is vernieuwd! Ontdek Ameland met vier verschillende fietsroutes én bijbehorende wandelroutes, inclusief handige informatie over het prachtige eiland. De routes leiden langs de mooiste plekjes van Ameland. Goed beschreven en goed kaartmateriaal.

€ 3.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelkaart Topografische kaart Ameland | VVV Ameland

De topografische kaart van Ameland op een schaal van 1:25.000 geeft alle details van het landschap weer. 
 
Naast gebruik in professionele kringen, wordt de topografische kaart veel gebruikt voor scouting en survivaltraining, maar ook door een steeds groter wordende groep wandelaars. 
 
Fietspaden staan duidelijk weergegeven met rode stippellijntjes, gemarkeerde wandelpaden staan niet ingetekend.

€ 4.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelkaart 09 Noordoost Friesland Fryslan | Falk

Enigzins vereenvoudigde kaart op gedetailleerde schaal. Ingetekend zijn alle wandelknoopunten en de routes die deze verbinden. Ook de lange afstands wandelingen als Friese Kustpad en Wad- en Wierdenpad vind je hier op terug. Informatie als campings, restaurants en afstanden staan ingetekend. Een zeer prettig leesbare kaart voor een klein gebied.

Harmonica gevouwen wandelkaart voor de mooiste wandelingen in Noordoost Fryslan inclusief het wandelknooppuntennetwerk.

- Schaal 1:25.000
- Wandelknooppuntennetwerk inclusief afstanden met daarbij aangegeven of het een verhard, onderhard of een laarzenpad is
- 4 beschreven dagwandelingen
- Uitgebreid met toeristische en recreatieve voorzieningen als een evenementenkalender, informatie over de natuurgebieden en 12 VVV tips
- Met plaatsnamenregister 
 
Plaatsnamenregister: Terschelling, Leeuwarden, het Bildt, Ameland, Ferwerderadiel, Leeuwarderadeel, Dongeradeel, Schiermonnikoog, Dantumadiel, Kollumerland c.a., Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, Franekeradeel, Menameradiel, De Marne.

€ 9.99

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product