Reisgids Zakynthos | Michael Müller Verlag

Meest complete reisgids over dit fascinerende deel van Griekenland. Vol met praktische informatie als vervoer, eten en drinken en accommodaties maar ook hoe je wat en waar kunt doen. Natuurlijk veel aandacht voor alle bezienswaardigheden en de cultuur-historische achtergronden. Veel diepgang, absoluut een aanrader. Duitstalig!

Türkisblaues Meer, senkrecht abfallende weiße Klippen, die eine traumhafte Sandbucht umrahmen, in deren Mitte ein gestrandetes Schiff liegt: das Wahrzeichen von Zakynthos und eines der populärsten Postkartenmotive in Griechenland überhaupt. Die »Blume der Levante« nimmt seit Jahren einen festen Platz im internationalen Tourismus ein. Kein Wunder, denn kilometerlange, feinsandige Strände laden zum Baden ein, Bootsausflüge führen zu geheimnisvollen Grotten, und im Hinterland locken stille Dörfer und alte Klöster zwischen sanften Hügeln, blumenübersäten Wiesen und in der Sonne glitzernden Olivenbäumen. Das Reisebuch beschreibt die schönsten Badebuchten, gibt Anregungen zu faszinierenden Wanderungen und weist den Weg zu gemütlichen Tavernen und empfehlenswerten Unterkünften.

€ 19.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelkaart 9.4 Corfu | Anavasi

Een nieuwe gedetailleerde wandelkaart voor Corfu met informatie over monumenten en stranden. De route van de Corfu Trail, een 220 km lange bewegwijzerde wandelroute langs de mooiste en authentieke plaatsen van het eiland, is op de kaart opgenomen.

De kaarten van Anavasi zijn zeer gedetailleerd, beschikken over een helder kaartbeeld en zijn uitstekende kaarten voor diverse activiteiten. Ze beschikken over vele interessante punten voor wandelaars, fietsers of andere toeristen die het gebied bezichtigen. De wandelkaarten bevatten ook een uitzonderlijke reliefaanwijzing, verschillende vormen van gewassen en andere topografische details.

A new detailed hiking map for Corfu by Anavasi editions with information on its monuments and beaches. The course of the Corfu Trail, a 220 km long waymarked hiking route passing by the most beautiful and authentic places of the island is recorded on the map. Printed on waterproof and rip-proof polyart paper.

 

€ 7.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelkaart Wegenkaart landkaart 9.1 Lefkada Lefkas | Anavasi

Het eiland Lefkada heeft mooie stranden en is rijk aan natuurlijke en culturele bezienswaardigheden. Deze wandelkaart heeft een gedetailleerd overzicht van het wegennet. De wandelpaden en de nauwkeurige weergave van de landkenmerken maken deze kaart een waardevol hulpmiddel om het eiland te verkennen.

De kaarten van Anavasi zijn zeer gedetailleerd, beschikken over een helder kaartbeeld en zijn uitstekende kaarten voor diverse activiteiten. Ze beschikken over vele interessante punten voor wandelaars, fietsers of andere toeristen die het gebied bezichtigen. De wandelkaarten bevatten ook een uitzonderlijke reliefaanwijzing, verschillende vormen van gewassen en andere topografische details.

€ 8.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelkaart Paxos Antipaxos | Orama

Wandelkaart van Paxos met op de ene zijde de kaart met veel details en op de andere kant redelijk uitgebreide toeristische informatie.

€ 7.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wegenkaart landkaart Best of Lefkada Lefkas | Road Editions

Overzichtskaart van Lefkas met op de achterzijde een overzicht, in het Engels, van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden het eiland.
 

€ 6.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wegenkaart landkaart Zakynthos Zakinthos | Freytag Berndt

Zeer gedetailleerde wegen- en vrije tijdskaart van Zakynthos met uit gebreide legenda en plaatsnamenregister.

De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers worden vermeld. Afstanden tussen plaatsen zijn in kilometers op de kaart ingetekend, daarnaast worden ook op belangrijke plekken benzinepompen gemarkeerd.

In het kaartbeeld wordt door middel van schaduw het reliëf weergegeven en soms enkele punten in het landschap met de daadwerkelijke hoogte. Provinciegrenzen zijn goed terug te vinden, nationale parken en reservaten ook. Met allerhande symbolen worden toeristische bezienswaardigheden weergegeven als monumenten, historisch belangrijke plekken en uitzichtpunten. In bepaalde plaatsen zijn hotels en campings te vinden, luchthavens, treinverbindingen en havens vindt u er ook op!

€ 12.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Reisgids Ontdek Kefalonia Ithaka | Reithron

De enige Nederlandstalige reisgids van Kefalonia en Ithaka. Met bezienswaardigheden, accommodaties, eten en drinken en achtergronden. Veel illustraties geven je een goed idee van het eiland. Geschreven door een inwoner van Kefalonia ... de vrouw van een burgemeester!

Ontdek Kefalonia en Ithaka van Hettie Metaxas-Putman Cramer Reithron Editions is een Nederlandstalige reisgids over het Ionische eilanden Kefalonia (Cephalonia) en Ithaca met informatie over toeristische bezienswaardigheden, achtergrondinformatie en geschiedenis, excursies op het eiland en beschrijvingen van wandelingen, flora en fauna en de mooiste stranden, waaronder Mirtos beach, dat bekend staat als het fraaiste strand van Griekenland. Verder eenvoudige kaarten en mooie kleurenfoto's.

Ook handig is de Wegenkaart van Kefallonia

€ 17.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Reisgids Insight Pocket Guide Zakynthos Kefaloniá | Insight Guides

De pocket guide serie van Insight Guides is een zeer compacte reisgids die makkelijk in een jas- of broekzak past. Veel informatie over bezienswaardigheden, maar ook praktische zaken als vervoer, accommodaties etc. 

Zakynthos is an island steeped in natural beauty, boasting some of the world's finest beaches and landscapes. Be inspired to visit by the brand new Insight Pocket Guide Zakynthos, a concise, full-colour guide that combines lively text with vivid photography to highlight everything the island has to offer.
 
Inside Insight Pocket Guide Zakynthos:
 
· Where To Go details all the key areas in the area, from the Blue Caves to Navagio Beach, while handy maps on the cover flaps help you find your way around, and are cross-referenced to the text.
 
· Top 10 Attractions gives a run-down of the best sights, including Marathonissi and the Bohali Castle. 
 
· Perfect Tour provides an itinerary for a perfect week on Zakynthos.
 
· What To Do is a snapshot of ways to spend your spare time in Zakynthos, with detailed suggestions including shopping, entertainment and dining. 
 
· Essential information on Zakynthos's culture, including a brief history of the region.
 
· Eating Out covers the island's best cuisine.
 
· Curated listings of the best hotels and restaurants.
 
· A-Z of all the practical information you'll need.
 
About Insight Guides: Insight Guides has over 40 years' experience of publishing high-quality, visual travel guides. We produce around 400 full-colour print guide books and maps as well as picture-packed eBooks to meet different travellers' needs. Insight Guides' unique combination of beautiful travel photography and focus on history and culture together create a unique visual reference and planning tool to inspire your next adventure.

€ 10.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Reisgids Lefkáda Lefkas | Odyssee Reisgidsen

Kleine reisgids in A5 formaat. Vrij dun, maar wel volgestopt met nuttige informatie.

Lefkáda, ook wel Lefkas genoemd, is in grootte het vierde Ionische eiland. Hoewel je een vraagteken kunt zetten achter de benaming `eiland', want Lefkáda is met een dam verbonden met het vasteland. Zo'n driekwart deel van Lefkáda is bedekt met bergen, waarvan de hoogste toppen net boven de duizend meter reiken, met de Elati (1158 m) als winnaar.

Het eiland kent slechts twee grote laagvlaktes: in het noorden rond de hoofdstad Lefkáda en in het zuiden bij Vassilikí, waar de bergen een vruchtbare vallei omarmen. De westkust van Lefkáda is rotsig en steil: de kustweg loopt voor een groot deel enkele kilometers landinwaarts, hoog op de berghellingen. Af en toe leiden wegen naar doorgaans stille stranden. De oostkust daarentegen is vlak: hier ligt dan ook de drukste badplaats van het eiland: Nidrí. De zuidkust wordt getekend door diepe inhammen, waar in de oksels fraaie stranden liggen bij Mikrós Gialós, Sívota en Vassilikí; het laatste is overigens behoorlijk toeristisch ontwikkeld.

Behalve voor de stranden is Lefkáda ook een aantrekkelijke toeristische bestemming vanwege het bergachtige binnenland, waar het in voor- en najaar goed wandelen is over onverharde wegen. Met historische bezienswaardigheden is Lefkáda niet rijk bedeeld. Er zijn nauwelijks antieke opgravingen en ook de oogst aan vestingen en Byzantijnse kerken en kloosters is bescheiden. De aardbevingen die ook dit Ionische eiland hebben geteisterd zijn daar mede debet aan. Het – overigens moeilijk te definiëren - eilandkarakter is hier niet erg uitgesproken, wat gezien de verbinding met het vasteland niet zo verwonderlijk is. Wie echter onvervalste eilanden wil bezoeken heeft in Lefkáda een goede uitvalsbasis want er zijn regelmatige bootverbindingen met Meganíssi, Itháka en Kefaloniá.

€ 16.00

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelkaart 305 Zakynthos | Road Editions

Gedetailleerde wegenkaart met aanduiding van de wandelwegen, lijst van hotels en toeristische informatie. Voor alle soorten vakanties, ook als wandel- en fietskaart goed te gebruiken.

This Road Cartography map, was created upon intensive fieldwork and using G.I.S. ( Geographical Information Systems), ensuring high accuracy. Contains every single road, trails, special routes for cycling and scenic routes, villages, attractions and plenty of other useful information

€ 8.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wegenkaart landkaart 303 Lefkada | Road Editions

Gedetailleerde wegenkaart van Lefkada met aanduiding van de wandelwegen, lijst van hotels en toeristische informatie. Voor alle doeleinden een zeer geschikte kaart. 

 

€ 8.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelgids Wandelen op Zakynthos | One Day Walks

Goede wandelgids van dit steeds populairder wordende Griekse eiland Zakynthos. Na een korte inleiding worden 16 dagtochten beschreven verspreid over het hele eiland. De routes zijn heel duidelijk beschreven met een redelijke wel schetsmatige kaart. Beginpunt wordt vermeld, hoe je er moet komen, hoe lang het duurt, de zwaarte, stijgingsmeters en het hoogste punt. Daarnaast zijn GPS markeringen zichtbaar op de kaart, deze GPS coordinaten kun je opvragen bij de uitgever met een mailtje. 

Wandelen op Zakynthos is een eiland ontdekken dat zoveel verrassende kanten heeft, waar het gros van de meer dan een half miljoen toeristen die het eiland jaarlijks bezoeken aan voorbij gaan. Dat maakt het lopen niet alleen een uitdagende, maar ook eenzame ervaring. Veel andere wandelaars zal je tijdens je omzwervingen niet tegenkomen. Geniet in alle rust van de stilte en de bijzondere uitzichten.
 
De aanwezigheid van toeristische voorzieningen maken dat een dagwandeling zich goed laat afwisselen met andere vakantie-activiteiten, zoals een boottocht langs de grotten aan de kust of een bezoekje aan de hoofdstad. Door de beperkte omvang van het eiland hoef je nooit heel lang in de auto te zitten om op een bijzondere plek te komen. Veel van de wandelingen in deze gids zijn goed te combineren met andere bezienswaardigheden in de buurt. Ze brengen je naar de mooiste plekjes van het eiland. Wie wandelt ziet meer!

€ 14.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wegenkaart landkaart 304 Lefkada Lefkas | Orama

Deze toeristische kaart van Lefkada op een schaal van 1:50.000 bevat hoogtelijnen, geeft toeristische informatie waaronder de aanduiding van campings en stranden, is voor GPS gebruik geschikt en is tweetalig ( Engels en Grieks).

€ 8.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelgids Zakynthos (Zante) | Sunflower books

Wandelgids: vele dagtochten worden degelijk beschreven met openbaar vervoer informatie, goede routebeschrijvingen en kaartmateriaal. Tevens enkele autotochten. Deze gids staat goed bekend! Engelstalig.

This guidebook is an ideal companion for motorists who want to tour Zakynthos by car, as well as those planning a holiday walking in Zakynthos. The book combines the best features of our ‘Landscapes’ walking and car touring guides with all the detail you would expect in a hefty general guide, but it is pocket size and in full colour. Coverage includes getting there and getting about; recommended accommodation and restaurants; practicalities A-Z; history; 22 main walks with many variations, all with both hand-drawn and GPS-compatible maps; copious notes on geology, flora and fauna (all illustrated).

Area covered: There are car tours and walks all over the island. Although the main towns can be reached by bus, to really take advantage of the island and to reach most of the walks you will need to hire a car (to save money, hire through your travel agent when booking your holiday or book in advance on the web). If you would like to explore the island’s back roads or cover some of the walking routes by car, the author advises hiring a four-wheel drive vehicle. (But 4WD vehicles are not necessary for reaching the starting points of the walks).
 
The best months for walking on Zakynthos are from late September to May; summer is far too hot.

€ 20.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Reisgids Zakynthos Zakinthos, Itháki, Kefalloniá, Léfkas | Marco Polo

Handige en overzichtelijke, kleine reisgids voor een eerste kennismaking met Zakynthos. Globale uitklapkaart achterin, makkelijk binnenzakformaat.

Erleben Sie die Ionischen Inseln mit all ihren Facetten! Der kompakte und unkomplizierte MARCO POLO Reiseführer bringt Sie mitten rein ins Geschehen: mit brandaktuellen Informationen, Erlebnistouren und tollen Insider-Tipps. Begleitend zum Buch: Touren-App und Update-Service

€ 15.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelgids Paxos and Antipaxos | Sunflower books

Wandelgids: vele dagtochten worden degelijk beschreven met openbaar vervoer informatie, goede routebeschrijvingen en kaartmateriaal. Tevens enkele autotochten. (Engelstalig)

This is the ideal ‘get away from it all’ destination — where everyone strolls through olive groves and along the coast. Paxos, just 19 sq km of cosy countryside, is little more than a broken fragment of hills sitting anchored off the southern end of Corfu. The hills of Paxos are cloaked in a cool mantle of olive trees. Dark groves of cypresses pierce this silvery-green mantle. In the shade of these wooded hills lie sprinklings of rustic hamlets. But the real beauty of Paxos is the dazzling necklace of turquoise green coves that collar the eastern coastline.
 
Area covered: all of Paxos and neighbouring Antipaxos
 
The best months for walking in Paxos are April, May, June, September and October.

€ 13.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Reisgids Pocket Guide Zakynthos Kefallonia Kefalonia | Berlitz

Handzame reisgids voor Zakynthos en Kefalonia.

Berlitz Pocket Guide: Zakynthos and Kefallonia covers all the main sights, area by area, in an easily navigable format. Tourist attractions described include Zakynthos's beautiful National Marine Park, the traditional villages and unspoilt scenery of the west coast, and the stunning beaches of the Vasilikos Peninsula. Recommended places to visit in Kefallonia include the magnificent cave lake at Melissani, soaring Mount Enos, and the breathtaking bay at Andisamas. The guide also contains background historical information, advice on shopping and entertainment and the low-down on eating out. There is an A-Z of practical information, listings of recommended hotels and restaurants and useful expressions in Greek. You can read special features on topics ranging from yachting to "Captain Corelli's Mandolin". Maps show Zakynthos, Kefallonia and Argostoli, and there are dozens of colour photographs throughout.

 

€ 9.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelgids Walk Eat Kefalonia | Sunflower books

Compacte gids met aantal wandelroutes, redelijk beschreven, slecht kaartmateriaal, en leuke tips voor goede en gezellige restaurants. Het water loopt je al uit de mond!

If holidays are about new experiences, then this pocket guide solves two problems — where to enjoy walking in Kefalonia and where to find some good, traditional food. There are strolls for hot days and longer walks to work up an appetite. And if you‘re just after some recommendations for where to eat out in Kefalonia, you need look no further! For each suggested restaurant there is a photograph of the décor and one of their dishes, plus sample menu, price guide, opening times, and a recipe for one of their specialities.
 
Other sections include: planning your trip, logistics on arrival, shopping for self-catering (including health food shops), local markets and specialities, glossary of local food terms, etc. A special feature is the emphasis on natural local foods suitable for those with food intolerances. All recipes have been made by the authors and are known to ‘work’.
 
Area covered: The walks are spread all around the island and there is at least one near every major resort. There isn’t much information available for walking on the island, and this book brings together ten of Kefalonia’s best walks.
 
The best months for walking in Kefalonia are from early April to end May and late September till October.

 

€ 12.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Reisgids Merian live Korfoe ,Kefalonia en Zakynthos | Deltas

Handige en overzichtelijke, kleine reisgids voor een eerste kennismaking met het land. Voor- en achterin uitklapbare kaart. Aandacht voor o.a. taal, festivals en eten en drinken. Prettig formaat en toch met veel foto’s. Nederlands

€ 13.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelkaart 355 Zakynthos | Terrain maps

We walked all trails. We drove all roads. We sailed around each and every island. We recorded every single sight. And we proudly present the best maps ever made for travelers of Greece. Terrain maps are the only maps featuring:
 
  • 100% field research
  • Waterproof, rip-proof Polyart paper
  • Highly detailed coastline mapping
  • Climbing, biking, diving and canyoning information
  • The new era in cartography is here. It was made for you, the demanding traveler, explorer, and nature lover. Forget about compromises and pseudo-maps. Travel with the best. Travel with Terrain.

€ 10.95

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Reisgids Zákinthos Zakynthos | Odyssee Reisgidsen

Handige gids in pocketformaat, boordevol informatie over het eiland Zákinthos. Met Odyssee´s aanraders, kaarten, up-to-date informatie over bezienswaardigheden,  lokale producten, eten & drinken, uitgaan, verblijf,  praktische info van a tot z en woordenlijst.  Achtergrondinformatie over geschiedenis, landschap en bevolking , cultuur en klimaat.  

De bloem van het Oosten

Zákinthos werd door de Venetianen vanwege de bloemenpracht 'il fiore del levante' genoemd. Lange tijd was het eiland onontdekt door het toerisme, maar sinds enkele jaren hoort Zákinthos tot de populaire eilandbestemmingen in Griekenland. En terecht.
Het eiland, gelegen voor de Griekse westkust, combineert prachtige natuur met vriendelijke dorpen, woeste bergen en goudgele stranden. In het bergachtige noordwesten bevolken schapenkuddes de hellingen.  In dorpen hangt de zoete geur van verse honing en in afgelegen kloosters lijkt het leven stil te staan. In Zákinthos-stad liggen musea, kerken, pleinen en de Venetiaanse burcht op loopafstand. Het groene landschap nodigt uit tot wandel- of fietstochten. Het gestrande schip in Shipwreck Bay is uitgegroeid tot de attractie van het eiland.
 
- overzichtskaart en plattegrond van Zákinthos-stad
- praktische tips voor horeca, vervoer en overnachtingen
- info over cultuur, landschap, geschiedenis en samenleving
 

Zákinthos, is qua oppervlakte het derde eiland van de Ionische archipel. Het is het zuidelijkst gelegen Griekse eiland van enige omvang in de Ionische Zee op 31 km afstand voor de noordwestkust van het Griekse vasteland, de Pelopónnesos. Ruwweg gezegd heeft Zákinthos de vorm van een driehoek. Het westelijke deel van het eiland wordt gedomineerd door het Vrachiónasgebergte, waarvan de hoogste top tot 756 m reikt. Op de flanken ervan liggen verspreid enkele dorpen. Het gebergte loopt langs een vrij rechte noordwest-zuidoost lopende lijn af; aan de voet ligt een vruchtbare laagvlakte, die zich tot de oostkust voortzet. Ten zuidoosten van de hoofdstad Zákinthos ligt een tweede berggebied met de Skopós (492 m) als hoogste top. De drie hoeken van het eiland worden gemarkeerd door kapen, waarvan Akr. Skinári in het noorden en Akr. Kerí in het zuiden fraai geërodeerde grotten en arcaden hebben die door hun aanraking met de blauwe zee sprookjesachtige beelden oproepen. De derde kaap, Akr. Gérakas in het zuidoosten, heeft het prachtigste zandstrand, dat nauwelijks ontwikkeling kent, omdat hier de beschermde karetschildpad haar eieren legt.

Andere drukbezochte stranden liggen aan de baai van Laganás (Laganás en Kalamáki) en langs de vlakke noordoostkust (Tsiliví en Alikés). Hier concentreren zich ook de toeristen met alle gevolgen van dien. Deze toeristencentra liggen overigens in het landschappelijk gezien minst aantrekkelijke deel van Zákinthos. Het bergachtige westelijke deel is wel mooi, maar aan de westkust zijn geen badplaatsen. De dorpen liggen alle bergopwaarts. Wel leiden onverharde wegen naar afgelegen baaien. Alleen het kleine schiereiland ten zuidoosten van Zákinthos-stad heeft de gelukkige combinatie van mooi landschap, stranden en toeristische voorzieningen. Argási is hier de drukste plaats, meer oostwaarts liggen langs de kustweg rustigere oorden.

€ 16.00

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Reisgids Karpathos en Kasos | Odyssee Reisgidsen

Zoals de reiziger van Odyssee gewend is, onderscheidt ook deze reisgids zich van andere gidsen. Odyssee richt zich op de zelfstandige reiziger met een meer dan gemiddelde belangstelling voor cultuur, geschiedenis en de samenleving van het land dat hij of zij bezoekt. De gids schetst een eerlijk, maar ook aanstekelijk beeld van de eilanden en is uitnodigend geschreven. Odyssee heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. 

 

€ 15.00

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Reisgids Marco Polo NL Zakinthos Zakynthos | 62Damrak

Marco Polo reisgids voor Zakinthos - Zakynthos! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart van het hele land en 8 bladzijden met extra plattegronden. Met 'insider tips' om dit prachtige eiland écht te ontdekken, de TOP 15 van bezienswaardigheden in één oogopslag, up-to-date informatie in overzichtelijke hoofdstukken: sightseeing, eten & drinken, winkelen, uitgaan, verblijf, routes & tochten, voor kinderen, feesten, festivals & evenementen, internet tips, praktische info van a tot z, een taalgidsje, plattegronden en straatnamenregister.

 

€ 13.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Reisgids Zakynthos, Ithaca, Kefalonia, Lefkas (Engels) | Marco Polo

Handzame kleine reisgids over de vier eilanden aan de westkant van het Griekse vasteland. Behoorlijk wat informatie met leuke reistips wat je zoal kunt doen.

Most travellers want to have fun and feel relaxed from the moment they arrive at their holiday destination - that’s what Marco Polo Guides are all about. This new series will appeal to all types of travellers, including those who haven’t bought a travel guide in the past! Marco Polo’s unique “insider tips” are peppered throughout the guide - offering a real insight into the destination. Includes special tips for when it rains, things to do for free, chill out & relax. Where to start – tells the reader the ideal starting point to explore the city / destination, how to get there: by car or public transport, where to park the car… and much more! The perfect day / perfect route – the best way to get to know a destination for those with limited time. A fully indexed street atlas AND a pull-out map. Links, blogs, apps and more… easy access to up-to-date information online. Practical information on shopping, food & drink and much more – plus a phrasebook section

€ 11.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wandelkaart 9.2 Paxos Antipaxos | Anavasi

Wandelen is de beste manier om de landschappen op Paxos te leren kennen. De meeste paden zijn duidelijk gemarkeerd, en er zijn nieuwe wandelpaden toegevoegd aan deze nieuwe editie van de kaart.
 
De kaarten van Anavasi zijn zeer gedetailleerd, beschikken over een helder kaartbeeld en zijn uitstekende kaarten voor diverse activiteiten. Ze beschikken over vele interessante punten voor wandelaars, fietsers of andere toeristen die het gebied bezichtigen. De wandelkaarten bevatten ook een uitzonderlijke reliefaanwijzing, verschillende vormen van gewassen en andere topografische details.

€ 7.50

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Wegenkaart landkaart 058 Ionische eilanden | Orama

Goede wegenkaart van een deel van Griekenland. Waar beschikbaar worden hotels en campings getoond en met symbolen worden allerhande toeristische symbolen aangeduid als historische plaatsen, kloosters, museas etc.  Tweetalig. Op elke kaart staat van de belangrijkste steden een centrumkaart en er is een behoorlijk uitgebreid register (wel kleine letters!) Kleurgebruik is duidelijk, maar een beetje flets, waardoor hoogteverschillen niet echt goed uitkomen. 

€ 10.25

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product
 

Reisgids Trotter Korfoe (Corfu) Zakynthos Ionische eianden | Lannoo

Eigenzinnig en informatief: Van reizigers voor reizigers. De ideale reisgenoot De enige reisgids met gevoel voor humor De enige reisgids die je niet loodst langs de platgetreden paden maar de reiziger juist informatie geeft over bezienswaardigheden/ restaurants/ hotels/cafés... Meer dan 90 bestemmingen: City - Europa - Wereld Beroemd om zijn betrouwbare keuze van hotel- en restaurantadressen in alle prijsklassen, berucht om zijn kritische toon en persoonlijke visie. Uitgebreide reisinformatie met muziek, reisliteratuur en een lijstje van 'wat je zeker niet mag missen'.
 
Een ruim aanbod aan adresjes voor elk budget: van jeugdherberg tot luxehotel, van snackbar tot haute cuisine. Met handige overzichtskaarten en gedetailleerde stadsplattegronden waarop alle adressen en bezienswaardigheden zijn aangeduid. Achtergrondinformatie over het land en de bezienswaardigheden meermaals bekroond, o.m. als beste reisgidsenserie door het magazine Reizen van de ANWB en als beste Nederlandstalige reisgidsenserie voor buitenlandse bestemmingen door de Nederlandse Consumentenbond. Trotter in de Nederlandse pers: Veel tips voor onder meer betaalbare restaurants en barretjes - Zin De Trottergids helpt je zowel de niet te missen bezienswaardigheden als de unieke plekjes te ontdekken - Leven in Frankrijk Een must voor elke reiziger - Java Wie deze landen echt wil beleven doet er goed aan deze gids in zijn tas te stoppen - Joie de Vivre Prima gids die uitblinkt qua praktische informatie, kritisch en tegelijk met humor geschreven - reizen.nl Trotter is er niet voor de plaatjes, maar voor het 'echte' verhaal - reisomdewereld.nl

€ 18.99

Klik voor meer informatie

Reisboekwinkel de Zwerver
Product