De Atlantische parel in het kort

De Parel van de Atlantische Oceaan wacht. Madeira is een prentenboek in real life met turquoise gekleurde baaitjes, magische grotten en levada's die dwars door de Laurierbossen lopen. Laat je verrassen door de dorpse vibe die overal op het eiland heerst en maak het thuisfront jaloers met de meest prachtige vakantiekiekjes.

Tijdens deze 11-daagse reis heb je op Madeira een huurauto tot je beschikking zodat je alle prachtige plekken kunt bereiken. Al is in hoofdstad Funchal slenteren over de boulevards en de kabelbaan pakken dé manier om te sightseeing. Bijkomen doe je op buureiland Porto Santo waar het om zon, zee en strand draait. Dat wordt genieten!

Uniek aan deze reis

  • Op eigen tempo roadtrippen over de Atlantische Parel
  • Overnachten in bruisend Funchal
  • Genieten van zon, zee en strand op Porto Santo

€ 945.00

Klik voor meer informatie

Voja.travel Madeira
Product
 

De ultieme roadtrip

Ruige kliffen, kleurrijke bloemenvelden en levada's die dwars door laurierbossen lopen; alsof je de filmset van Lord of the Rings betreed. Madeira is een parel die schittert in het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan. En het is in onze ogen het ultieme roadtrip eiland. Stap de huurauto in, verken Madeira op eigen tempo en houd je camera gereed.

Omdat Madeira een archipel is en bestaat uit 3 eilanden bezoek je tijdens deze 15-daagse reis ook het zonnige Porto Santo en de onbewoonde Ilhas Desertas. Dit is Madeira op z'n best. Helemaal als je de verse keuken, de bruisende hoofdstad Funchal en de heerlijke Madeira wijn meerekent. Santé!

Uniek aan deze reis

  • De combinatie van cultuur in Funchal en de exotische binnenlanden van Madeira
  • Walvissen spotten op weg naar de Ilhas Desertas
  • Relaxen aan het strand van Porto Santo

€ 1325.00

Klik voor meer informatie

Voja.travel Madeira
Product