3 daags Kerst arrangement

Gelegen aan de havenboulevard van Delfzijl staat het unieke en gastvrije 3-sterren Hotel Restaurant De Boegschroef, dat een prachtig uitzicht op de jachthaven biedt. Door de bedrijvigheid op, aan en in het water is dat uitzicht elke dag weer anders. Op loopafstand van het hotel vindt u het centrum, het strand en het bus- en treinstation, van waaruit u uitstapjes kunt maken naar diverse musea, natuurgebieden of het zwembad. Maak eens een fijne kanotocht over het Wad, bezoek het Duitse Waddeneiland Borkum of ga naar het imposante zeeaquarium in Delfzijl. Kortom; leg aan in de haven van Delfzijl!

€ 119.00

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse Aanbiedingern
Product
 

3 daags Halfpension arrangement

Gelegen tussen bos en weide staat het 2-sterren Hotel Het Witte Veen in het hart van Drenthe. Uit zijn en thuiskomen: dat gevoel beleeft u in het gemoedelijke boerderijhotel in het kleine dorpje Witteveen. U bevindt zich midden in de groene Drentse natuur, waar u omringd wordt door plaatsen als Hoogeveen, Assen en Emmen. Deze landelijk gelegen accommodatie is een geliefde locatie voor wandelaars, motorrijders en fietsers. Uw hart ophalen in prachtig Drenthe? Kom dan wandelen, fietsen of simpelweg van de natuur genieten vanuit dit knusse hotel!

€ 90.00

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse Aanbiedingern
Product
 

3 daags All inclusive arrangement

Op een historisch landgoed in Zeeuws-Vlaanderen staat het servicegerichte 3-sterren all inclusive Hotel de Elderschans, midden in een klein bos bij Aardenburg. U verblijft in het grootste hotel van Zeeland, op een bijzondere locatie, waar 400 jaar geleden hard werd gestreden tegen de Spanjaarden. Verken de prachtige omgeving, rijk aan fietspaden en wandelroutes, de brede stranden op ongeveer tien kilometer afstand, de mooie kleine kerkdorpjes en de indrukwekkende vestingstadjes. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het nabijgelegen Sluis, niet alleen een prachtig historisch stadje, maar ook dé ideale bestemming voor de echte shopliefhebber. De winkels zijn hier liefst zeven dagen per week geopend. 

€ 109.50

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse Aanbiedingern
Product
 

3 daags Logies ontbijt arrangement

Midden in het Limburgse heuvellandschap, centraal tussen Gulpen, Heerlen en Aken, staat het sfeervolle en kleinschalige 3-sterren Hotel de Linde Vijlen. U vindt het hotel aan de rand van Vijlen, het hoogst gelegen kerkdorp van Nederland. Vanaf dit hoogste punt heeft u een prachtig uitzicht op het Vijlener bos en de Duitse Sneeuwberg. Deze locatie biedt vele uitstapmogelijkheden in alle richtingen, alsmede prachtige wandel- en fietsroutes. Het hotel bevindt zich onder meer direct aan de Mergellandroute. Uw kuiten worden tijdens een wandeling op de proef gesteld, want aan heuvels en klimmetjes is in het zuiden van Limburg geen gebrek. Vele terrasjes op de route nodigen u uit een ambachtelijk vlaaipuntje of een echt Limburgs biertje te proeven.

€ 66.50

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse Aanbiedingern
Product
 

3 daags Jubileum halfpension arrangement

Net buiten het centrum van het Twentse stadje Ootmarsum staat het 3-sterren Hotel ?t Wapen van Ootmarsum, omgeven door vele heidevelden, groene bossen en monumentale landgoederen. Maak uw keuze uit een van de vele wandel- of fietsroutes en ontdek hoe mooi de regio Twente is. U gaat terug in de tijd in het Openluchtmuseum Ootmarsum of u proeft de echte Twentse krentenwegge bij een van de authentieke dorpsbakkertjes. U bereikt de stad Almelo binnen een half uur rijden en de Duitse plaats Bad Bentheim ligt op een afstand van 30 kilometer.

€ 109.00

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse Aanbiedingern
Product
 

3 daags Diner arrangement

Het 3-sterren Boutique Hotel De Smulpot is gestationeerd in het hart van het gezellige dorpje Den Burg. Rondom vindt u leuke winkeltjes en het fraaie natuurschoon zoals de bossen en de duinen. Uiteraard zijn ook het strand en de zee niet ver weg. Vanuit dit centraal gelegen fijne hotel  kunt u eenvoudig de leukste en mooiste plekjes van Texel ontdekken! 

€ 112.50

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse Aanbiedingern
Product