3 daags Diner arrangement

Het prachtige 4-sterrenhotel Parkhotel Horst staat in het plaatsje Horst aan de Maas, dicht bij Venlo. Verken vanuit deze rustgevende plek de mooie regio van Noord-Limburg. Nationaal Park de Maasduinen ligt op ongeveer 15 kilometer van uw verblijf en binnen een straal van 10 kilometer ligt het pittoreske Maasdorpje Arcen. Het gebouw ademt de sfeer van een kasteel. Vanuit vrijwel elke ruimte heeft u een weids uitzicht over het meer, waaraan het hotel staat. Ook vanaf het ruime buitenterras kijkt u uit over het water en het omliggende groen en tevens is er een wellnessruimte aanwezig.

€ 99.00

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse aanbiedingen
Product
 

3 daags Halfpension arrangement

Het 3-sterren Friesland Hotel de Wijnberg staat in het centrum van Bolsward, een van de elf Friese steden, in het hart van Friesland. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op het stadhuis, de stadsgracht en de mooie gevels van Bolsward. Bij mooi weer is het hier heerlijk toeven! De IJsselmeerkust, de Friese meren en de bosrijke omgeving van Gaasterland liggen in de directe omgeving. Ontdek het gezellige plaatsje Bolsward, maar ook zeker de omliggende dorpjes en steden, vanuit dit gastvrije verblijf, dat overigens zeer goed te bereiken is, zowel met de bus als met de auto vanaf de A7.  

€ 92.00

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse aanbiedingen
Product
 

3 daags Logies ontbijt arrangement

Holiday Inn Leiden is een 4-sterrenhotel, gelegen aan de rand van de Zuid-Hollandse stad Leiden. Deze stad wordt gekenmerkt door een combinatie van historische panden en moderne winkels en uitgaansgelegenheden. Leiden heeft prachtige grachten, gezellige winkelstraatjes en vele restaurants. Kom Leiden ontdekken vanuit dit gastvrije en veelzijdige hotel.

€ 65.50

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse aanbiedingen
Product