3 daags Diner arrangement

Net buiten het centrum van het Twentse kunststadje Ootmarsum staat 3-sterren Hotel Wyllandrie. Vanaf het zonnige terras, met diverse tuinpartijen in etages, kijkt u uit over de schitterende Twentse omgeving. Kunststadje Ootmarsum staat bekend om het prachtige middeleeuwse centrum en de vele galerieën die er te vinden zijn. De vele natuurgebieden rondom bieden talloze mogelijkheden voor wandelaars en fietsers.

€ 64.00

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse aanbiedingen
Product
 

3 daags All inclusive arrangement

Het 3-sterren Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar is als all-inclusive-vakantiebestemming, ideaal voor families en vrienden. Het hotel staat aan de Nederrijn, vlak bij Arnhem en Nijmegen. Met onder andere drie restaurants en wel zes hotels, alsmede natuurlijk het attractiepark Kernie?s Familiepark, is het hier voor zowel jong als oud heerlijk vertoeven! Hotel Plaza is als het ware het hoofdhotel, Hotel Rosalie het grootste hotel en het begon allemaal met Kernie's Hotel, direct naast Kernie's Familiepark gelegen.

€ 149.00

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse aanbiedingen
Product
 

3 daags Logies ontbijt arrangement

Het 3-sterren Hotel Katharinenhof Eifel staat in Nationaal Park Eifel in Schleiden-Gemünd, een kleine plaats op iets minder dan 30 kilometer van Monschau. Het hotel, gevestigd in een voormalig schoolgebouw, is de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de schitterende omgeving. Volg een van de vele uitgezette wandel- en fietsroutes door de Eifel en geniet van het woud, het water en de wildernis. Misschien ziet u zelfs nog bijzondere wilde dieren of de overblijfselen van vulkanen! Op zoek naar meer leuke tips en informatie over de omgeving? De eigenaar, die Nederlands spreekt, helpt u graag! 

€ 99.00

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse aanbiedingen
Product
 

3 daags Halfpension arrangement

Het 3-sterren Friesland Hotel de Wijnberg staat in het centrum van Bolsward, een van de elf Friese steden, in het hart van Friesland. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op het stadhuis, de stadsgracht en de mooie gevels van Bolsward. Bij mooi weer is het hier heerlijk toeven! De IJsselmeerkust, de Friese meren en de bosrijke omgeving van Gaasterland liggen in de directe omgeving. Ontdek het gezellige plaatsje Bolsward, maar ook zeker de omliggende dorpjes en steden, vanuit dit gastvrije verblijf, dat overigens zeer goed te bereiken is, zowel met de bus als met de auto vanaf de A7.  

€ 92.00

Klik voor meer informatie

Voordeeluitjes Dagelijkse aanbiedingen
Product