Treinreis dwars door de Alpen

Voor de treinliefhebbers een absolute must. De bergwereld van de Alpen is het decor gedurende drie weken. U maakt excursies met bergtreinen en tandradbanen en passeert berggehuchten, idyllische meren als de Wolfgangsee en de Vierwaldstättersee en de imposante Krimml-watervallen. In Chamonix, Interlaken en andere stadjes kunt u even uw zinnen verzetten in de gezellige winkelstraten en op de terrasjes.

€ 1249.00

Klik voor meer informatie

ACSIreizen
Product
 

Zweedse meren puur Noorwegen

Maak kennis met het uitgestrekte merengebied van Zweden en de overweldigende natuur van Noorwegen. Geniet van nationale parken, fjorden, talloze meren en snelstromende rivieren. Het thuisland van de Vikingen biedt heel veel meer moois: van de wereldberoemde houten Dalarna paardjes tot de staafkerk van Borgund, van de knäckebrödfabriek in Leksand tot een heerlijke smørrebrød lunch in Røros en van de levendige havenstad Göteborg tot het schilderachtige Flåm. Behoefte aan avontuur? Ga raften over de Sjoa-rivier of op safari om elanden en muskusossen te spotten. Na een maand toeren door deze noordelijke landen komt u als herboren thuis.

€ 1549.00

Klik voor meer informatie

ACSIreizen
Product
 

Familiereis Zuid Frankrijk

De allereerste ACSI Familiereis! Dit betekent tijd voor avontuur met het hele gezin. Elke dag tijdens deze campingvakantie is een avontuur voor jong en ouder. We starten de reis in Champs-Romain, waar we elkaar allemaal leren kennen tijdens een gezellige familie-BBQ. Vanuit dit dorpje in la douce France reizen we met zijn allen door naar plaatsen als Brantôme, Laruns en Tarascon-sur-Ariège. Onderweg maken we superleuke excursies en actieve uitstapjes. Ga bijvoorbeeld mee mountainbiken, kanoën en kajakken. Of neem een duik in de geschiedenis tijdens een bezoek aan het Parc de la Préhistoire of het kasteel van Foix. Speciaal voor de ouders is er ook een wijnproeverij. Wilt u weten wat er nog meer voor de kinderen en voor uzelf te doen is? Lees dan snel verder.

€ 1249.00

Klik voor meer informatie

ACSIreizen
Product