Camping Le Rianon

Middenin het groene hart van Frankrijk, verscholen tussen de glooiende groene heuvels en knoestige oude eikenbossen, ligt boerderij Le Rianon. Uitkijkend over de vallei van de Petit Creuse en de eeuwenoude Toulx Saint Croix op de achtergrond. Er zijn ruime staanplaatsen, modern sanitair, zonneterras, sauna en zwembad. Ook zijn er gastenkamers en een gîte. Verse broodjes worden op bestelling gebakken en 's avonds kan er aangeschoven worden voor een maaltijd.

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Hede

Het terrein is verdeeld in hoefijzers. Deze hoefijzers zijn verdeeld in ruime plaatsen met een stevige ondergrond van gras. U kunt ook direct aan de rivier de Ljusnan staan. Hier is echter geen stroom. Ook is het mogelijk om met een kleine tent op het eiland te staan. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping De Zandkant

Deze gemoedelijke autovrije camping heeft 25 plaatsen verdeeld over twee velden. In het midden van het eerste veld is een speeltuintje. Elke plaats heeft een tv-aansluiting. Ook is er een aantal plaatsen, dat uitkijkt over weilanden met paarden. Er is een paardenpension en het is mogelijk om je eigen paard mee te nemen. Bij de receptie is er verkoop van streekproducten, o.a. vlees van eigen runderen.

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Minicamping De Moat

Gelegen in het Vechtdal aan de weg van Dalfsen naar Ommen. De camping wordt omgeven door landgoederen. Er zijn veel fiets- en wandelroutes in de omgeving. Het sanitairgebouw heeft vloerverwarming. Er zijn twee overdekte fietsenstallingen. Er zijn met bosschages afgeschermde staanplaatsen met eigen watertappunt en staanplaatsen op een veldje. Op de ondergrond van gras zijn alleen luchtdoorlatende matten toegestaan. De staanplaatsen zijn autovrij.

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Boerencamping De Razende Bol

De camping ligt op korte afstand van zee en strand. De ruime staanplaatsen hebben een eigen picknicktafel en liggen aan de rand van een groot grasveld. Het middenterrein en de speeltuin zijn het veilige speeldomein voor kinderen. Een aparte parkeerplaats maakt de camping autovrij. Er is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten en een winkel met een beperkt assortiment aan levensmiddelen, zelf geteelde bloembollen en een keur aan streekproducten. Elke ochtend is er vers brood op bestelling.

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Lieftink

Het kampeerterrein achter de karakteristieke boerderij Lieftink ligt in een rustige landelijke omgeving aan de rand van het bos. Elke campingplek is voorzien van een verharde ondergrond onder de voortent en van stroom, water en afvoer. Eveneens zijn er plaatsen met volledig gras, water en stroom. De camping biedt perfecte wifi, verwarmd sanitair en een overdekte fietsenstalling met gratis oplaadpunten. Verder zijn een recreatieruimte met TV, speeltoestellen, bibliotheek en een terras aanwezig.

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Minicamping Archeryfarm

De camping ligt vlak bij een bosrijk natuurgebied en een grote visvijver. De staanplaatsen liggen op gras en hebben elektriciteit. Boogschieten speelt een belangrijke rol op deze camping. Er is een buitenbaan waar geoefend kan worden. Op aanvraag zijn lessen in boogschieten mogelijk. Verder is er een grote recreatieruimte met speelgoed, spellen en met een terras. Ook is er een tafeltennistafel, wip, zandbak, speelhuisje, voetbalveldje en een jeu-de-boulesbaan. Gasten worden ontvangen met koffie.

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Le Moulin Du Roy

De camping ligt op ca. 1 km van het centrum van Revel. De toeristische staanplaatsen zijn afgebakend en omgeven door heggen en bomen. Het aan de overkant van de weg liggende gemeentelijk openluchtbad is gratis toegankelijk voor kampeerders. In Revel is elke zaterdag markt. Het meer van Saint-Ferréol ligt op ruim 2 km. De omgeving is onder andere geschikt om te wandelen, te fietsen, te zwemmen en te vissen.

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Het Zonneveld

Deze autovrije minicamping in Midden-Delfland is energie-neutraal. De staanplaatsen zijn deels verhard en deels met gras als ondergrond. Campers en caravans tot maximaal 6 m (inclusief dissel) zijn welkom. Een speelveldje met o.a. trampoline, schommels en een verstopplek zijn aanwezig. In de directe omgeving zijn volop wandel- en fietsmogelijkheden. Met het eigen pontje kom je meteen op het fietsknooppunten netwerk terecht. Er is een e-bike laadpunt.

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product
 

Camping Sy

Camping Sy ligt midden in de Ardennen aan de rivier de Ourthe. Direct vanaf de camping zijn er diverse wandelroutes door bos en velden. Andere activiteiten variëren van kanoën, raften, vlotten en mountainbiken tot rotsklimmen en vissen. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

Klik voor meer informatie

ANWB Campings
Product