Hotels en Bezienswaardigheden in Amsterdam

Amsterdam

Hotel boeken

Hotels en Bezienswaardigheden in Amsterdam boek je via Travel-and-Sleep.com.
Waarom? Omdat wij de mooiste aanbiedingen selecteren om u attent op te maken.

Een hotel boekt u rechtstreeks bij Moonback, de eerlijke bookingssite.
Vul de datum van uw aankomst en vertrekdatum in en Moonback toont u de voordeligste aanbiedingen.

Bezienswaardigheden in Amsterdam

Er valt zoveel te bezichtigen in Amsterdam. Ga niet op de bonnefooi, wat natuurlijk ook erg leuk kan zijn. Maar bereid u voor door onderstaande aanbiedingen te bekijken. U grijpt dan geen voordeeltje mis.

Museumplein

Op het Museumplein vindt u de musea over Vincent van Gogh, het bekende Rijksmuseum met onder andere Rembrandt’s Nachtwacht, het Stedelijk Museum, Moco Museum met de Engelse Banksy kunstwerken of Museum Quarter.
Loop gelijk een rondje door het Vondelpark. Heeft u genoeg geld dan kunt u shoppen in de Pieter Cornelisz, ofwel P.C. Hooftstraat..

Overige

Bent u gek op selfies maken? Stap binnen in de eerste artistieke speeltuin voor volwassenen in Amsterdam. Een zeer instagrammable museum.

Bij het Nemo Science Museum naast het Scheepvaartmuseum waagt u zich aan wetenschappelijke activiteiten en ontdek zelf hoe dingen werken. Onze aanrader is wel om dit met kinderen erbij te doen. Sommige testjes maakt het dan leuker om als volwassenen zelf aan deel te nemen.

Bent u geïnteresseerd in het menselijk lichaam? Dan kunt u naar Body Worlds Amsterdam ‘The Happiness Project’. Het museum bevat echte menselijke exemplaren waarbij u de effecten van geluk op lichaam en ziel ontdekt.

Lees ook het blog over de combinatie tickets voor Madame Tussauds en een Grachtenrondvaart.

Kortom, combineer Hotels en Bezienswaardigheden in Amsterdam voor een gezellig weekend weg.

Met deze onderstaande reisgids ontdek je Amsterdam via 4 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken van deze fijne stad leiden.