Hotels en bezienswaardigheden in Berlijn

Berliner Dom

Berlijn

Berlijn is de hoofstad van Duitsland en de grootste van het land. Het is bekend vanwege het hoog ontwikkelde culturele leven (Festivals, nachtleven, sportevenementen, musea en kunsttentoonstellingen. Wie door Berlijn wandelt dat deze een zeer fraaie mix biedt aan oude gebouwen en moderne architectuur. Na de val van de Berlijnse Muur heeft men de uitdaging aangegaan om van Berlijn weer één geheel te maken. Mede door het afbreken van de Muur ontstonden er in de binnenstad plekken die opgevuld dienden te worden. Een mooie website om meer te weten te komen over Berlijn is deze website

Boek een hotel zodat u ruim de tijd heeft om onderstaande bezienswaardigheden te bekijken. U boekt het hotel rechtstreeks bij timetomomo.nl.


Via Get Your Guide kunt u onderstaande aanbiedingen reserveren.

BezienswaardighedenHeerlijk een stadsrondvaart maken van ongeveer een uur. Op deze boottocht kom je meer te weten over de intrigerende geschiedenis van Berlijn, en zie je de bezienswaardigheden vanuit een comfortabele rondvaartboot. Wat begint bij Friedrichstraße of het Nikolaiviertel en vaart 1 uur lang door Berlijn.

Of de verborgen achtertuinen een schitterende wandeltour van 2 uur. Verken bijvoorbeeld de iconische achtertuinen van Berlijn tijdens een begeleide wandeling. Ontdek de stad vanuit een ander perspectief terwijl je door enkele van de verborgen steegjes en minder bekende creatieve ruimtes slentert.Je kan ook een Trabi-safari van 75 minuten maken. Je rijd van door Berlijn in de officiële auto van de DDR. Je kunt dan een echte Trabant besturen naar keuze en zalig genieten door de hoofdstad. En je ontvangt een heuse Trabantrijbewijs!

Het ARISE Grand Show behoort ook tot de favorieten, Een adembenemende show in het Friedrichstadt-Palast. Bewonder meer dan 100 dansers, muzikanten en artiesten die optreden op een van ’s werelds grootste theaterpodia.

Via Get Your Guide kunt u onderstaande aanbiedingen reserveren.


Hotels en Bezienswaardigheden in Berlijn boek je via Travel-and-Sleep.com. Geen extra kosten wanneer u naar de affiliate partner website wordt doorgestuurd.

Met deze onderstaande reisgids ontdek je het schitterende Berlijn via 5 uitgewerkte wandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken van deze boeiende stad leiden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *