Kampeerwereld Hendriks

Kampeerwereld Hendriks

Bij Kampeerwereld.nl bent u aan het juiste adres voor al uw online kampeer- en outdoorartikelen. En is gespecialiseerd in tenten, zoals gezinstenten, trekkerstenten, partytenten en bijzettenten, bij Kampeerwereld.nl is het allemaal te bestellen.

Hieronder gaan we er wat dieper op in wat er allemaal te koop is .

Rugzakken

Rugzakken

Rugzakken hebben ze in alle soorten en maten en geschikt zijn voor diverse doeleinden. Zoals een rugzak die handig is voor een dagtocht, of voor de wintersport. Rugzakken zijn te verkrijgen met verstelbare banden en zelf met isolatie. Maar ook heuptasjes in allerlei soorten en maten en merken en afmetingen. Merken zoals Lowe Alpine, Deuter, Gabbag en Vango zijn er allemaal wel te vinden.

www.kampeerwereld.nl/rugzakken/
Online de beste merken rugzakken: Lowe Alpine, Deuter, Gabbag en Vango

Koken en BBQ

Koken en bbq Kampeerwereld

Koken kan soms best een uitdaging zijn op de camping, maar gelukkighebben ze alles wat je daarvoor nodig hebt. Je vindt hier zowel bestek, branders, skottelbraai. lepels, vorken, messen, pannen, pannensets en ga zo maar even door. Dus een erg breed assortiment te verkrijgen bij Kampeerwereld Hendriks

www.kampeerwereld.nl/koken-en-bbq/
Zoekt u een kooktoestel voor op de camping? Of voor in de camper? Kampeerwereld.nl heeft een ruim assortiment kooktoestellen en barbecues direct uit voorraad leverbaar.

Slapen

Heerlijk kunnen slapen is ook super belangrijk, om daar aan mee te helpen hebben zij slaapzakken, luchtbedden, veldbedden, hoezen en zelfs hangmatten.

Slapen

Wandelen

Wandelen in de Alpen, in het Zwarte Woud of gewoon op een camping op de Veluwe? Wandelspecialist Kampeerwereld Hendriks heeft een groot assortiment aan wandelproducten.

Het is erg belangrijk dat je de juiste wandelschoenen draagt mocht je een wandeltocht gaan maken. Uiteraard heeft Kampeerwereld ook een assortiment aan sokken, zoals coolmax sok, maar ook voor speciale expeditie wandelsokken.

Wandelen Kampeerwereld

Tent aanschaffen

Tenten kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. De meest bekende zijn  polyestertenten en technisch katoen tenten. 

Tenten Kampeerwereld

Kampeerwereld Hendriks