Team-Moonback

Boeken zonder stress

Er is niemand die opgejaagd wil worden om te boeken door uitspraken als “Veel geboekt. Er is nog maar 1 kamer vrij!”. En je bent net te laat. Op de Moonback-website houden ze het juist rustig.
Jij beslist zelf wanneer je klaar bent om een hotelkamer te boeken. Dit kan al heel gemakkelijk door hieronder de stad in te vullen en de datum van aankomst en vertrek. Moonback zoekt de beste aanbiedingen en welk hotel nog beschikbaarheid heeft.

Geen verborgen kosten

Een van de voordelen van het boeken bij Moonback, de eerlijke bookingssite is dat ze niets te verbergen hebben. Je kunt precies zien waar jouw kostbare geld naartoe gaat.

Een groter deel gaat daadwerkelijk naar het hotel, in vergelijking tot andere boekingssites.

Ze zijn zeker nog lang niet de grootste boekingssite, maar er komen in razend tempo vele steden in het binnenland en buitenland bij.

Het kan een hotel zijn of een b&b, Moonback, de eerlijke bookingssite is bijna voor alles in.
Nu kan je reeds boeken in Amsterdam, Antwerpen, Delft, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Lissabon, Rome, Praag en Brussel, Wenen, Krakau en nog veel meer steden.

Dus zeker de moeite waard om deze eerlijke boekingssite in de gaten te houden.
En wat ook leuk is , dat er veel stadsinformatie is bijgevoegd. Zodat je verblijf er nog gezelliger op wordt. Goed voorbereid op reis gaan, zodat je niets van de bezienswaardigheden en geheime plekjes mist.

Waar wil je heen?

Klik hieronder door en je komt op een pagina met een plattegrond van de stad. Je kunt precies zien waar de hotels zich bevinden. Vragen worden meteen beantwoord: Welke bezienswaardigheden liggen in de buurt of is het makkelijk met OV of de auto of zelfs met de fiets te bereiken.

De plattegrond is makkelijk in en uit te zoomen zodat je een groter overzicht van hotels in de buurt krijgt.