Madame Tussauds

Tours & Tickets, biedt enorm veel excursies en attracties aan in Amsterdam, Berlijn, Kopenhagen, Rotterdam en Stockholm.

De meeste van de tours & tickets zijn inclusief fast-track toegang, dat houdt in dat je de wachtrijen bij de ingang van musea en andere attracties kunt overslaan. Daar wordt ieder mens erg vrolijk van.

Goedkoop!

Door je de goedkoopste tickets aan te bieden voor alle belangrijke, niet te missen attracties. Evenals spannende dagtochten buiten de stad, helpen ze je de beste stedentrip of vakantie te beleven.

Of je nu gaat om Madame Tussauds in Amsterdam, waar ze wassenbeelden laten zien van o.a Johan Cruijff, Andere Hazes, Leonardo DiCaprio en NikkieTutorials of zoals op deze foto Rihanna.

Madame Tussauds Rihanna

Of zeker het bezoeken waard: het Rijks Museum of Body Worlds tot een Winterse Vaartocht in Stockholm.
Een bezoek brengen aan Artis behoort ook tot de mogelijkheden.

Keukenhof

Of de Keukenhof, dit is de grootste bloementuin van Europa! Deze prachtige bloementuin ligt in de plaats Lisse in Nederland. De Keukenhof is slechts korte tijd open; ongeveer half maart tot half mei, wanneer de tulpen in volle bloei staan.
Er zijn meer dan zeven miljoen bloemen te zien, in alle kleuren, vormen en maten. 

Keukenhof


Tickets & Tours hebben veel thema’s waaronder musea, rondvaarten, activiteiten, hop on hop off (bus en boot).

Kopenhagen

Maar ook in Kopenhagen kan je mee met de Red Sightseeing Stockholm Bus waar je langs beroemde plaatsen en bezienswaardigheden gaat.

Ripley’s Believe it or not! Dit museum en attractie in één toont een van ’s werelds meest wonderlijke collecties optische illusies, vreemde kunst en ongelooflijke merkwaardigheden.

De Berlijnse watertaxi (wassertaxi) met een rondvaart op de Spree Bekijk de bezienswaardigheden van deze prachtige stad langs de rivier de Spree tijdens een boottocht van wel een uur.

Dus stap aan boord bij het DDR-museum en vaar helemaal tot aan het Haus der Kulturen der Welt.

U boekt de attracties en excursies rechtstreeks bij Tours & Tickets,. Geen extra kosten via Travel-and-Sleep.com.

tours & Tickets