Slapen Bij Brownies & Downies, Valkenswaard, Nederland

Slapen Bij Brownies & Downies ligt in Valkenswaard, op 45 km van Roermond, en beschikt over een restaurant en gratis WiFi.
De bed & breakfast beschikt over een terras en een tuin.
Eindhoven ligt op 11 km van Slapen Bij Brownies & Downies en Den Bosch ligt op 48 km van de accommodatie.
De dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven, op 18 km van de accommodatie.

U wordt vriendelijk geholpen door mensen met een verstandelijke handicap.

Gratis parkeergelegenheid
Gratis WiFi
Familiekamers
Thee/koffiefaciliteiten in de kamer
 Huisdieren zijn niet toegestaan.

  

Het restaurant of ander gelegenheid bij Brownies & Downies

 

Accomodatie voorkant Brownies & DowniesLekker eten

 

Badkamer

 

Restaurant
Markt 10, 5554 CC Valkenswaard, Nederland – Uitstekende locatie - toon op kaart
Hier vindt je nog veel meer Accomodaties in Valkenswaard.

Brownies & downieS Valkenswaard is een restaurant en bed & breakfast waarbij u wordt geholpen door mensen met een (verstandelijke) beperking en hun professionele begeleiders. Het is gevestigd in een oud herenhuis met een prachtig uitzicht over de Markt. Ook is er een sfeervol ingerichte binnentuin, waar u een oase van rust zult ervaren. We hebben 3 sfeervol ingerichte slaapkamers, met een luxe (gedeelde) badkamer. Alle kamers zijn voorzien van tv, gratis WiFi, gratis handdoeken en gratis koffie / thee. U kunt bij ons ook terecht voor een stevig ontbijt, een heerlijke lunch of diner. Maar ook een kopje koffie met gebak, een borrel met een borrelplank, een high tea of high wine behoren tot de mogelijkheden. Alles wordt door onze chefkok ambachtelijk, met verse producten en met veel liefde bereidt. U kunt zelfs een feestje vieren met uw gezelschap!

Onze kanjers met een (verstandelijke) handicap zijn allemaal uniek. We kijken niet naar wat ze niet kunnen, maar kijken naar hun mogelijkheden om zo goed mogelijk te kunnen participeren in de maatschappij. Onder toezicht van deskundige begeleiders helpen ze mee in de keuken, de bediening, de tuin en de afwas. Ook helpen ze mee met het poetsen van onze b&b kamers en de badkamer, strijken ze de lakens en maken ze het bed voor u op. Last but not least zorgen ze voor een gemoedelijke, warme en liefdevolle sfeer en zullen ze er alles aan doen om u in de watten te leggen!

Brownies & downieS Valkenswaard is midden in het centrum gesitueerd en is een prima start of eindpunt van een mooie wandeling of fietstocht in het prachtige natuurgebied de Malpie. Een kanotocht over de Dommel is ook aan te raden. Ook zijn er diverse musea, een leuk winkel- en uitgaanscentrum. Het VVV zit tegenover ons en kan u prima informeren over veelzijdig Valkenswaard!