Slimme reisgadgetsSlimme reisgadgets

Altijd handig voor op reis, want voorbereid op reis gaan is het halve werk. Of het nu een reisgids is, een mobiel lichtgewicht leeslampje of een wereldbol.

Klik op de foto om voordelig deze slimme reisgadgets of reisgidsen te bestellen. U wordt doorgelinkt naar de juiste pagina om rechtstreeks bij de leverancier De Zwerver te bestellen en te betalen. Dus geen extra kosten.

1. Campings in Duitsland
Maar liefst 2407 campings in Duitsland en omliggende landen, nadruk op Duitsland. Handig als voorbereiding op uw kampeervakantie, maar ook voor onderweg. Alle campings worden ieder jaar door de ACSI-inspecteurs nauwkeurig geïnspecteerd, dus betrouwbaar om naar toe te gaan.

2. Zilver Leeslampje Mini Book Light
Dit leeslampje weegt slechts 20 gram want het is makkelijk en mobiel mee te nemen. Het lampje is dus ideaal voor onderweg en werkt op batterij.

3. Oost Canada door Baedeker
De Baedeker gids combineert degelijke informatie over natuur, cultuur en geschiedenis met gastronomische thema’s. Uitgebreide en gedetailleerde beschrijving van alle hoogtepunten in alfabetische volgorde. Met interessante routes die leiden langs bezienswaardigheden en boeiende steden en dorpen. Weetje: Bijna 200 jaar geleden begon in Duitsland een uniek succesverhaal; Karl Baedeker vond de reisgids uit. 

4. ANWB Wereldreisgids Verenigde Staten zuidoost
Dit is een praktische reisgids voor zowel de georganiseerde als de individuele reiziger die geïnteresseerd is in de bezienswaardigheden van het zuidoosten van de USA. De overzichtskaarten, stadsplattegronden en beknopte atlas achterin de gids zorgen voor een goede oriëntatie vooraf maar zeker ook tijdens de reis. 

5. Wereldbol – Globe 66 Light & Color White
Een mooie, strakke design wereldbol met zwarte continenten en zilverkleurige oceanen. Uitgevoerd in het Engels met verlichting. Deze designer globe is een aanwinst in een huis van iedere fervente reiziger. Mooi om op deze manier bij te houden waar u al geweest bent of juist nog naar toe zou willen.

Tot slot, De Zwerver is een reisboekenhandel in Groningen, maar heeft een webshop met onder andere deze slimme reisgadgets en wordt gerund door mensen die vol op houden van reizen.