Hotels en Bezienswaardigheden in Frankfurt

Frankfurt

Frankfurt is de op 4 na grootste stad van Duitsland en heeft veel mooie hotels en bezienswaardigheden. Dit komt omdat het al sinds de 8e eeuw bestaat en dus talloze geheime en prachtige plekjes heeft om te ontdekken.

Boek een hotel zodat u ruim de tijd heeft om onderstaande bezienswaardigheden te bekijken. U boekt het hotel rechtstreeks bij Booking.com.Booking.com

Bezienswaardigheden
Via Get Your Guide kunt u onderstaande aanbiedingen reserveren.

Sightseeing van de skyline van Frankfurt op het water. Met de River Main cruise kunt u rustig zitten en de stad van een andere kant bekijken. Er zijn ook dagreizen over de Rijn.

Net als in steden als Rome en Barcelona heeft Frankfurt ook een handige hop-on-hop-off bus, waardoor u makkelijk van de ene naar de andere bezienswaardigheid kunt reizen.

Zoals eerder gezegd is Frankfurt een erg oude stad. Met een stadsgids kunt u in 1,5 uur langs de eeuwenoude plekken wandelen.

Ook een trip vanuit Frankfurt naar de romantische stad Heidelberg is een aanrader. Ontdek bezienswaardigheden zoals de oudste universiteit van Duitsland, de rivier de Neckar en het wereldberoemde kasteel van Heidelberg.Booking.com

Iets heel anders dan anders: Is een VR Tijdreis. Ga op een reis terug in de tijd met virtual reality. Verken de stad en stap in de schoenen van een koopman.

Hotels en Bezienswaardigheden in Frankfurt boek je via Travel-and-Sleep.com. Geen extra kosten wanneer u naar de affiliate partner website wordt doorgestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *