Hotels en Bezienswaardigheden in Alkmaar

Alkmaar Kaasmarkt
Alkmaar Kaasmarkt

Hotels en Bezienswaardigheden in Alkmaar. Deze boek je voordelig via www.travel-and-sleep.com.

Bezienswaardigheden in Alkmaar

Alkmaar staat bekend als dé kaasstad van Nederland, maar die titel dekt maar een deel van de lading. Want deze stad in Noord-Holland heeft veel meer te bieden. Zo is er het prachtige oude centrum met volop monumenten, leuke winkel straten en erg veel gezellige terrasjes, café’s en restaurants in alle prijsklassen. Daarnaast is het er prima shoppen, is er het Stedelijk Museum, het Biermuseum, Bier is al een paar duizend jaar de meest populairste alcoholhoudende drank in onze streken. Maar hoe wordt het eigenlijk gebrouwen? Wat is eigenlijk mouten en waarom is het gist zo belangrijk?

Beatlesmuseum

Jong of oud, wie kent de Beatles niet zoals John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr: stuk voor stuk grootse namen in de muziekwereld.

In de Culturele Hoek van Alkmaar – vlak bij het station – heeft “Het Beatles Museum Alkmaar” een niet mis te verstane plaats bemachtigd. In dit museum vind je de grootste privécollectie over de populaire groep uit de jaren ’60-70 The Beatles.

En natuurlijk het Kaasmuseum wat zeker voor kinderen erg leerzaam is..

En mocht u even de stad uit willen, dan zit u binnen een kwartier op het strand of in de duinen.

Sherlock Holmes Smartphone App Stadsspel

Los een fictieve moordzaak op terwijl je de stad Alkmaar ontdekt met dit interactieve smartphonespel. Gebruik je eigen telefoon als je gids en ga samen met Sherlock Holmes leuke uitdagingen en puzzels aan.

Rondleiding met bezoek aan de kaasmarkt

Laat je betoveren door de charme van Alkmaar, niet ver van Amsterdam. Geniet van een 2 uur durende rondleiding door de stad, wandel door het middeleeuwse centrum en bezoek de beroemde kaasmarkt, een van de oudste van het land.

Escape Tour

Verken Alkmaar op een unieke manier met de Escape Tour. Dwaal door de stad en zoek naar nieuwe aanwijzingen en opdrachten om de geheime uitgang van Alkmaar te vinden. Vind jij de geheime uitgang binnen twee uur?

Hotel boeken

Uiteraard een Hotel boeken in Alkmaar?

Booking.com heeft voor jou mooie deals uitgezocht.Booking.com

>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *