Over Travel and Sleep

Stedentrips, Hotels, Campings, Bezienswaardigheden en aanbiedingen voor vrije tijd besteding!

Travel and Sleep is een leuke verzamelsite over alles wat met vakanties, recreatie en relaxen te maken heeft.
Hier vindt u de mooiste aanbiedingen die u anders moeilijk of zelfs helemaal niet zou kunnen vinden op internet. Houdt regelmatig deze site in de gaten, zet hem in uw favorieten, zodat u geen aanbieding meer mist. Ze zijn te mooi om te laten schieten.

U kunt via deze site makkelijk en snel iets boeken, bestellen of lezen, zonder extra kosten. U wordt direct naar de juiste pagina van het reisaanbieder gestuurd. Daar handelt u de boeking of bestelling af. Er komen dus geen bemiddelingskosten bij.

Regelmatig vindt u updates met leuke aanbiedingen voor vakanties, theater en bezienswaardigheden als Madame Tussauds in Nederland en eigenlijk de hele wereld. Maar ook vrije tijd bestedingen zoals creatieve workshops.

Travel and Sleep is onder andere een affiliate partner van

* Roompot
* Voordeeluitjes,
* Efteling,
* ACSIreizen,
* Puzzeluitje,
* Tripper,
* Tiqets,
* Roompot,
* Pinhigh (Golfreizen),
* Get Your Guide,
*Time to Momo
* Weekendjeweg.nl

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Gebruik daarvoor het contact formulier en u ontvangt binnen 24 uur antwoord.

Travel and Sleep - dé website voor aanbiedingen voor vakanties, recreatie en relaxen.

Auteur: Henry van Campen

Na eerder betrokken te zijn geweest bij een goed lopende verzamelsite over reizen en hotel heb ik deze site opgezet om u te voorzien van de leukste aanbiedingen. Ik doe dit hobbymatig, maar mijn passie is wel om dit zo goed mogelijk voor u uit te werken, zodat wij met z’n allen kunnen profiteren van mooie vrije tijd bestedingen en bezienswaardigheden.

U vindt hier niet mijn privé gegevens, omdat u rechtstreeks kunt boeken bij de leverancier.

Volg Travel and Sleep ook op Facebook, Instagram, Youtube en Twitter. Klik op de icoontjes rechtsboven op hier op de links.