Ambassador City Centre Hotel HaarlemAmbassador City Centre Hotel Haarlem

Het Ambassador Hotel bevindt zich midden in het centrum van prachtig Haarlem. Haarlem heeft ongeveer 235.000 inwoners en ligt links van Amsterdam.

Ambassador City Centre Hotel is een familiehotel met mooie ruime kamers en ligt tegenover de St. Bavo Kerk in de buurt van de Grote Markt en het Stadhuis. De lobby van het hotel hangt wel met nostalgische klokken en geeft daardoor een uniek gevoel wanneer u het hotel binnenstapt.

Haarlem heeft vele musea om te bezoeken. Het Draaiorgelmuseum aan de Kupperweg, Het Dolhuys achter het Centraal Station, Teylers Museum aan Spaarne, het Frans Hals Museum aan Groot Heiligland, de Koepelkathedraal en natuurlijk de St. Bavo Kerk zelf.

Op maandag en zaterdag is de markt te bezoeken met allerlei verschillende standhouders. Rondom zijn diverse winkelstraten en restaurants te vinden. Haarlem heeft dan ook vele restaurants waar u uit kunt kiezen; bijvoorbeeld een hippe koffiebar, proeflokaal of brouwerij. Het hotel zelf heeft een grand café The Governor waar gerechten geserveerd worden en genoten kan worden van cocktails en wijnen.

Het Ambassador City Centre Hotel biedt verschillende arrangementen. Er zijn al arrangementen vanaf 49,50 per persoon.

Klik hier om direct bij voordeeluitjes te boeken, want die aanbieding laat u toch niet liggen. ←

Vanaf het hotel kunt u heel veel lopend doen. Neem ook vooral de kleine pittoreske straatjes mee voor een ontspannen wandeling en zie zo veel moois. Vanuit Haarlem zijn de kustplaatsen Zandvoort en Bloemendaal goed bereikbaar met OV en de auto. Dus combineer een middagje strand met uw verblijf in Haarlem.

Het hotel beschikt over een eigen fitness en er is een mogelijkheid achter het hotel om uw fietsen te stallen. In de zomer is het heerlijk vertoeven in de achtertuin.
Het Ambassador Hotel is ook te boeken voor vergaderingen en events.