Efteling overnachten

De wereld vol wonderen in de Efteling

Efteling


Ben je op zoek naar spannende achtbanen, betoverende attracties en spetterende voorstellingen?

Dan moet je zeker de Efteling in Kaatsheuvel eens bezoeken, het grootste attractiepark van Nederland. Ga lekker met het hele gezin en geniet samen van deze onvergetelijk ervaring.

Kaatsheuvel is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het dorp staat van oudsher bekend om de schoenenindustrie en de turfwinning. Met carnaval heet Kaatsheuvel dan ook ‘Turfstekerslaand’

De Efteling bezoeken met overnachting kan in het attractiepark en recreatiecomplex. Naast het attractiepark omvat de hele Wereld van de Efteling een theater (Efteling Theater), twee hotels (Efteling Hotel en Efteling Loonsche Land Hotel) en twee vakantieparken (Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land).

Stoomtrein

Stap in op een van de stations in het spannende Ruigrijk of fantasierijke Marerijk en kom tot rust tijdens een prachtige rondrit.

Pagode en Zwevende Tempel

Geniet van een fenomenaal uitzicht over de Efteling op een hoogte van 45 meter in de Thaise tempel.

Wildwaterbaan

De stroming in het water bepaalt jouw route in dit peddelloze avontuur. Probeer deze 350 meter lange wildwaterrivier Het is zeker een uitdaging om droog te blijven.

Fata Morgana

Een boot voert je door wijken vol armoede maar ook rijkdom. En een reus beschermt het meest waardevolle bezit van de sultan: zijn prachtiger edelstenen, zilveren kandelaren en vele goudstukken.

Attracties

Pannenkoekenrestaurant

Je hebt op zo’n dag vast lekkere trek en wat is er dan fijner om te genieten van een overheerlijke pannenkoek met dressing naar keuze in Polles keuken. Bekijk hieronder alvast de menukaart.

Kom sprookjesachtig overnachten in de hotels of vakantieparken, direct naast de Efteling. Geniet van je favoriete attracties of het betoverende sprookjesbos. Reserveer je bezoek! T/m 3 jaar gratis. Spectaculaire achtbanen. De Efteling en Overnachting boekt u rechtstreeks. Geen extra kosten via www.travel-and-sleep.com.

Hotels en Overnachting in vakantiewoningen

Meer gedetailleerde informatie kan je vinden op : Efteling Sprookjesachtig Overnachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *