Paleis Het Loo, Madurodam

Paleis Het Loo

Een absolute aanrader om tijdens je verblijf te bezoeken is Paleis Het Loo.

Door middel van een audiotour loop je 2 routes.
Eén over Willem en Mary, de oorspronkelijke bouwers en bewoners van het paleis.
En één over de Oranjes, met kamers van Wilhelmina, Juliana en Bernhard. Ook de prachtige tuinen en stallen zijn te bekijken, inclusief voertuigen.

Combineer een bezoek aan het Paleis Het Loo of pretpark Julianatoren en Apenheul met een verblijf in het Bastion Hotel Apeldoorn. Daarvandaan kunt u gemakkelijk en relaxt naar de bezienswaardigheden toe.
Een wandeling op Kroondomein Het Loo is ook een verfrissende aanrader. Het landgoed op de Veluwe.

Bastion Hotel Apeldoorn

Wanneer je aankomt met de auto bij Bastion Hotel Apeldoorn kunt u gratis de auto parkeren. Daarna wandelt u naar de ingang en wordt u Koninklijk ontvangen.

Alle 104 kamers in het 4 **** sterren hotel zijn erg ruim en hebben airco, douche, gratis wifi, tv en een werkplek.
Zij hebben ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van fitnessfaciliteiten én ze hebben een indoor zwembad. Of speel een potje biljart.

Het hotel is erg fraai ingericht, Koninklijk zeg maar. Terwijl hun prijzen helemaal niet duur zijn. Boekt u rechtstreeks (en niet via andere bookingsites) dan krijgt u 5% korting.

Zij hebben relaxte in- en out check tijden. Inchecken kan vanaf 14:00 uur. Uitchecken kan tot 12:00 uur, dus even lekker uitslapen en daarna ontbijten.Mocht u een avondje naar het theater willen om bijvoorbeeld eens goed te lachen bij een comedian, dan is het Orpheus Theater op nog geen 1,5 kilometer te vinden.

Julianatoren

Wanneer u met kinderen tot 10 jaar op pad wilt, is Julianatoren een erg leuk uitje. 60 Attracties op slechts 3 minuten rijden van het hotel vandaan. Op 2 april 2023 gaat het nieuwe seizoen van start! Tot en met 30 juni wordt “Het Grote Lentefestijn” gevierd. Kom ook van de lente genieten, bloemen, levende kleuren, prachtige kostuums en de attracties.

Kijk vanaf 23 maart elke donderdag mee naar de negen Lentetv afleveringen op het YouTube kanaal van Kinderpretpark Julianatoren.


In Julianatoren zie je onder andere levensechte dinosaurussen in de Dino’s Tour, zijn er shows met mascottes Jul & Julia, vaar als een echte piraat over de woeste golven in de Draaiende Piraat.

Hotel en Bezienswaardigheden in Apeldoorn! Thuishaven van www.travel-and-sleep.com.

Wil je liever in een andere accomodatie verblijven, kijk dan eens naar onderstaand Zoekveld van Booking.com

 Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *