Grachtenrondvaart

Amsterdam Combo: Madame Tussauds en grachtenrondvaart.

Combineer je bezoek aan wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds met een spectaculaire rondvaart van een uur door de historische grachtengordel!

Het museum is lopend te vinden vanaf het Amsterdam Centraal Station en zit pal op De Dam. Op hetzelfde plein vindt u ook Paleis op de Dam en museum Ripley’s Believe It or Not! Ook een aanrader: Museum met kitscherige curiositeiten, waaronder gekrompen mensenschedels en zeldzame dierenskeletten.

Maar dit artikel gaat over een mooie combinatie: Madame Tussauds met een Gachtenrondvaart.
Dus terug naar Madame Tussauds. Bij vrijwel iedere celebrity kunt u een foto maken. Van de artiest of kunstenaar maar ook mét de artiest of kunstenaar. Denk aan acteurs Leonardo DiCaprio of George Clooney, of Koninklijke echtpaar Willem-Alexander en Maxima, maar ook Vloggers Enzo Knol en Nikkie Tutorials.

Klik hier of op de foto om te boeken. (U wordt doorgelinkt, er worden geen extra kosten in rekening gebracht)

Vanaf € 35,44 per persoon.

Ontdek de prachtige 17e-eeuwse Amsterdamse architectuur en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden vanuit een uniek perspectief. Ook als Nederlander is het een must om eens in uw leven een rondvaart over de Amsterdamse grachten te maken.

Wat is er inbegrepen:

  • Entreebewijs voor Madame Tussauds Amsterdam. Hiervoor dien je een tijdslot te reserveren.
  • U hoeft niet in de rij te staan bij aankomst. Via een speciale ingang mag u met uw reserveerde ticket versneld naar binnen.
  • Rondvaart van 1 uur door de Amsterdamse grachten. Het tijdstlot kunt u bij aankomst reserveren.
  • GPS-audiogids in 19 verschillende talen voor de rondvaart. Neem dus vooral je buitenlandse familie, vrienden of andere gasten mee, ook zij zullen genieten door de vele talen met uitleg.

Niet toegestaan:
* Huisdieren
* Bagage of grote tassen


Ben je al eens in het museum geweest? Zet dan in de reactie wie jou favoriete wassenbeeld is.

Met deze onderstaande reisgids ontdek je Amsterdam via 4 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken van deze indrukwekkende stad leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *